Oglas
· · Komentari: 0
NOVOGODIŠNJA GROZNICA

NJene jelke su prava REMEK-DELA: Ovo je priča o mami koja je LJUBAV PREMA NOVOJ GODINI pretvorila u BIZNIS (FOTO/VIDEO)

Alana je profesionalni dekorater jelki, a njen mali biznis polako se pretvara u ozbiljnu priču.

1639559044_pjimage--1-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/danceranddasher
Oglas

Alana je majka dvoje dece, koja živi u Sidneju, u Australiji. NJeno omiljeno doba je zima, jer je tada vreme Božića i novogodišnjih praznika.

Pre par godina došla je na ideju da otvori Instagram profil, na kojem će objavljivati slike ukrašenih jelki i novogodišnje dekoracije. Vremenom je otvorila i agenciju, zaposlila devojke koje joj pomažu, i sada ima ceo tim koji novogodišnje praznike donosi na magičan i nesvakidašnji način.

Pročitajte još: EKSPLOZIJA GLAMURA: Jelena Karleuša napravila pravu ŠUMSKU BAJKU u domu sa novogodišnjom dekoracijom (FOTO/VIDEO)

Jelke koje ona ukrasi su unikatne i drugačije, bilo da se radi o manjim jelkama, ili onim visokim preko dva metra. Od svake jelke Alana napravi umetničko delo.

Na njenoj Instagram stranici koja se zove "Dancer and Dasher", nalaze se jelke kakve sigurno nige niste imali prilike da vidite.

Pored klasičnih crveno-zlatnih božićnih dekoracija, Alana oslisli i one drugačije - šarene, cvetne, luksuzne, romantične, ali i "slatke".

 

"Uvek sam volela Božić, posebno božićne jelke, pa sam odlučila da napravim "Dancer and Dasher". Želela sam da se izrazim i da podelim sa svojim pratiocima uzbuđenje i opsednutost koju osećam kada su novogodišnje i božićne sitnice u pitanju, i da ukažem na to koliko je važno stvaranje magičnog ambijenta tokom najsvečanijeg doba godine", napisala je Alana na svom sajtu. ⁣

O tome da joj posao koji je počela iz hobija i velike ljubavi i te kako dobro ide, govori činjenica da se na njenom sajtu već sada bukiraju usluke dekoracije za 2023. godinu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas