· · Komentari: 0
TRIKOVI

SEDAM komada garderobe koji PREKRIVAJU VIŠAK kilograma

Trik je samo u tome kako ih nosite

Depositphotos_7132665_s-2019.jpg
Foto: Depozit

Mnogim damama upravo je područje oko struka kritična zona na kojoj je vidljiv svaki gram. Na svu sreću, postoje brojni trikovi pomoću kojih će vaš višak kilograma biti manje vidljiv ili gotovo neprimetan.

Foto: Depozit

Odaberite pravi model farmerki

Iako su farmerke niskog struka uvek u modi, one su namenjene srećnicama s ravnim stomakom. Ako niste među njima, odaberite model s višim strukom koji će sakriti vaš stomačić.

Pročitajte još: LUDILO! Ovo su trikovi koji će svaku ženu SPASITI u poslednjem trenutku (VIDEO)

Haljine na preklop

Haljine i uopšte sva odeća na preklop odličan je izbor za žene koje imaju problema s viškom oko stomaka. 

Duge i lepršave majice

Ove majice su spas za žene koje pokušavaju da sakriju višak oko stomaka. Tunike takođe predstavljaju dobar odabir, naročito za svečanije prilike.

Pročitajte još: Mlada dala kumu PRSTEN pre venčanja, a kuma ju je upozorila da ga ODMAH OPERE

Češće nosite kardigan

Široki kadigani i tzv. “oversize” jakne odličan su izbor za prikrivanje stomačića i to iz jednog jedinog razloga – jer ih možete ostaviti otkopčane, da slobodno padaju. Na taj način će vaš višak oko stomaka biti prikriven i manje uočljiv.

Foto: Depozit

Majice sa spuštenim ramenima

Majice sa spuštenim ramenima i/ili širokim rukavima odlično će odraditi svoj posao kad je reč o prikrivanju viška oko stomaka. Naime, kod takvih majica struk nije izražen pa višak oko stomaka nije tako uočljiv.

Pročitajte još: Ukoliko vam neko pokaže ovaj POTEZ RUKAMA odmah zovite POLICIJU

Rastegljivi materijali

Trik je samo u tome kako ih nosite. Helanke su odličan primer, a možete ih kombinovati s tunikom koja će prekriti višak oko stomaka.

Pročitajte još: Na poslu je sedela 10 godina KRAJ PROZORA: Uradila je PILING lica i nije mogla da veruje ŠTA VIDI

Nosite veš za oblikovanje

Takav veš će vas utegnuti i na taj način prikriti stomačić. Naročito je odličan izbor za fensi prilike u kojima je potrebno nositi svečane haljine koje ističu figuru.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.