· · Коментари: 0
ТРИКОВИ

СЕДАМ комада гардеробе који ПРЕКРИВАЈУ ВИШАК килограма

Трик је само у томе како их носите

Depositphotos_7132665_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Многим дамама управо је подручје око струка критична зона на којој је видљив сваки грам. На сву срећу, постоје бројни трикови помоћу којих ће ваш вишак килограма бити мање видљив или готово неприметан.

Фото: Депозит

Одаберите прави модел фармерки

Иако су фармерке ниског струка увек у моди, оне су намењене срећницама с равним стомаком. Ако нисте међу њима, одаберите модел с вишим струком који ће сакрити ваш стомачић.

Прочитајте још: ЛУДИЛО! Ово су трикови који ће сваку жену СПАСИТИ у последњем тренутку (ВИДЕО)

Хаљине на преклоп

Хаљине и уопште сва одећа на преклоп одличан је избор за жене које имају проблема с вишком око стомака. 

Дуге и лепршаве мајице

Ове мајице су спас за жене које покушавају да сакрију вишак око стомака. Тунике такође представљају добар одабир, нарочито за свечаније прилике.

Прочитајте још: Млада дала куму ПРСТЕН пре венчања, а кума ју је упозорила да га ОДМАХ ОПЕРЕ

Чешће носите кардиган

Широки кадигани и тзв. “оверсизе” јакне одличан су избор за прикривање стомачића и то из једног јединог разлога – јер их можете оставити откопчане, да слободно падају. На тај начин ће ваш вишак око стомака бити прикривен и мање уочљив.

Фото: Депозит

Мајице са спуштеним раменима

Мајице са спуштеним раменима и/или широким рукавима одлично ће одрадити свој посао кад је реч о прикривању вишка око стомака. Наиме, код таквих мајица струк није изражен па вишак око стомака није тако уочљив.

Прочитајте још: Уколико вам неко покаже овај ПОТЕЗ РУКАМА одмах зовите ПОЛИЦИЈУ

Растегљиви материјали

Трик је само у томе како их носите. Хеланке су одличан пример, а можете их комбиновати с туником која ће прекрити вишак око стомака.

Прочитајте још: На послу је седела 10 година КРАЈ ПРОЗОРА: Урадила је ПИЛИНГ лица и није могла да верује ШТА ВИДИ

Носите веш за обликовање

Такав веш ће вас утегнути и на тај начин прикрити стомачић. Нарочито је одличан избор за фенси прилике у којима је потребно носити свечане хаљине које истичу фигуру.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.