Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Želite dugačku kosu? Uvedite TRI nove rutine

Duga kosa san je mnogih žena.

1612348750_Depositphotos_3293056_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Do lepe i negovane duge kose put je dug. Posebno ukoliko imate kraću kosu pa čeate da ona poraste.

Pročitajte još: Šta miris proizvoda koji birate govori o vama?

U tom čekanju možete da promenite nekoliko stvari iz svoje rutine koji će ubrzati taj proces.

Često šišanje

Ustaljeno je mišljenje da češće skraćivanje kose pomaže u njenom brzom rastu. Međutim, koliko često treba da se šišamo?

Šišajte se na 12 nedelja, sušite prirodno.

Stručnjaci se slažu da je to između 8 i 12 nedelja. Pravljenje dugih vremenskih razmaka između dva šišanja je kontraproduktivno iako će kosa postati duža. Tako postaje oštećenija, a onda je potrebno skratiti više.

Presa, figaro, fen

Često oblikovanje kose toplotom negativno će delovati na njen kvalitet. A što je zdravija više će rasti. Nekada je su ova sredstva za oblikovanje neizostavna, ali kad god imate više vremena odlučujte se za manje štetne načine za njeno sređivanje.

Pročitajte još: Na prirodan način do gušćih obrva: Mažite ova ulja

Vitamini

Vitamini A, B, C, D, E, cink, folna kiselina i biotin mogu pomoći u poboljšanju stanja kose, ističu stručnjaci. Studije su pokazale da mogu da poboljšaju celokupno stanje kose. Takođe tu si i omega 3 i 6 masne kiseline.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas