Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Фејсбук

Више неће бити исто: Ево како ће изгледати нова верзија Месинџер апликације

Ажурирање апликације Фејсбук Месинџер за све кориснике биће доступно до краја марта 2020.године

Depositphotos_175991958_s-2019.jpg
Oglas

Компанија Фејсбук најавила је ново ажурирање апликације Фејсбук Месинџер којим ће бити уклоњена опција Дискавер, на којој су се могли пронаћи раније четови. Осим ове новине, главна промена је и начин  на који се могу пронаћи ГИФ-ови и налепнице (Стикери), које се могу послати у разговору.


Фото: Фацебоок/ТЕЦХЦРУНЦХ

Фејсбук је први објавио да планира да ажурирање апликације још претходног лета, али ће ажурирање дефинитивно почети у марту 2020. 

Андроид и ИОС апликације Фејсбук Месинџер поједностављене су, а исправка уклања све пословне карактеристике.


Фото: Фацебоок/ТЕЦХЦРУНЦХ

Картица Дисцовер за претрагу цхат-ова, која се налазила на десној страни навигационе траке више неће бити доступна. Ова опција сада ће бити доступна тамо где се могу пронаћи само пословни налози, као и Фејсбук инстант гејмс. Иако тренутне игре и даље постоје на вебу, у новој верзији за мобилне апликације имаће посебан одељак, као и опција Дискавер).

Прочитајте још: Рилми телефони стижу у Србију у марту

Све о Фејсбук пријатељима

У новом дизајну апликације, Фејсбук ставља нови нагласак на одељак Пипл. Сада се могу видети велике профилне слике својих контаката и лако се може приметити да ли су недавно ажурирали своје Фејсбук приче. 

ГИФ-ови и налепнице


Фацебоок/ТЕЦХЦРУНЦХ

Нова апликација Месинџер повећава изглед ГИФ-а и избора налепница.

Прочитајте још: Пет нових игрица стиже у марту

У актуелној верзији, када додирнете смајли у текстуалном пољу да бисте приступили и прегледали све доступне ГИФ-ове, скрол ће се појавити изнад текстуалног поља како бисте прелазили прстом или тражили ГИФ-ове. У новој верзији, ГИФ-ови се појављују у наставку и једноставним покретом прста према горе можете извући картицу која ће вам дати поглед и шетњу кроз све доступне ГИФ-ове.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas