Oglas
· · Komentari: 0
Fejsbuk

Više neće biti isto: Evo kako će izgledati nova verzija Mesindžer aplikacije

Ažuriranje aplikacije Fejsbuk Mesindžer za sve korisnike biće dostupno do kraja marta 2020.godine

Depositphotos_175991958_s-2019.jpg
Oglas

Kompanija Fejsbuk najavila je novo ažuriranje aplikacije Fejsbuk Mesindžer kojim će biti uklonjena opcija Diskaver, na kojoj su se mogli pronaći ranije četovi. Osim ove novine, glavna promena je i način  na koji se mogu pronaći GIF-ovi i nalepnice (Stikeri), koje se mogu poslati u razgovoru.


Foto: Facebook/TECHCRUNCH

Fejsbuk je prvi objavio da planira da ažuriranje aplikacije još prethodnog leta, ali će ažuriranje definitivno početi u martu 2020. 

Android i IOS aplikacije Fejsbuk Mesindžer pojednostavljene su, a ispravka uklanja sve poslovne karakteristike.


Foto: Facebook/TECHCRUNCH

Kartica Discover za pretragu chat-ova, koja se nalazila na desnoj strani navigacione trake više neće biti dostupna. Ova opcija sada će biti dostupna tamo gde se mogu pronaći samo poslovni nalozi, kao i Fejsbuk instant gejms. Iako trenutne igre i dalje postoje na vebu, u novoj verziji za mobilne aplikacije imaće poseban odeljak, kao i opcija Diskaver).

Pročitajte još: Rilmi telefoni stižu u Srbiju u martu

Sve o Fejsbuk prijateljima

U novom dizajnu aplikacije, Fejsbuk stavlja novi naglasak na odeljak Pipl. Sada se mogu videti velike profilne slike svojih kontakata i lako se može primetiti da li su nedavno ažurirali svoje Fejsbuk priče. 

GIF-ovi i nalepnice


Facebook/TECHCRUNCH

Nova aplikacija Mesindžer povećava izgled GIF-a i izbora nalepnica.

Pročitajte još: Pet novih igrica stiže u martu

U aktuelnoj verziji, kada dodirnete smajli u tekstualnom polju da biste pristupili i pregledali sve dostupne GIF-ove, skrol će se pojaviti iznad tekstualnog polja kako biste prelazili prstom ili tražili GIF-ove. U novoj verziji, GIF-ovi se pojavljuju u nastavku i jednostavnim pokretom prsta prema gore možete izvući karticu koja će vam dati pogled i šetnju kroz sve dostupne GIF-ove.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas