Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У неким тренуцима зажалим што нисам постала мајка": Емотивна исповест Горице Поповић оставља без даха

Горица Поповић једна је од најуспешнијих српских глумица. Иза себе има многобројне улоге, филмске, позоришне и телевизијске улоге.

1614014824_Foto-7.jpg
Фото: Принтсцреен/ Yоу Тубе/ РТС - културно уметнички програм - Званични канал
Oglas

У браку је 30 година са џез саксофонистом Нешом Петровићем и признаје да у неким моментима зажали што се није остварила као мајка.

Прочитајте још: ШОК! ОТКРИВЕНА тајна веза: После освојеног пехара, Јелена ЂОКОВИЋ открива са ким НОВАК има љубавну АФЕРУ (ФОТО)

- У браку сам са џез саксофонистом Нешом Петровићем. Он баш и не воли да га помињем у медијима. Следеће године славимо 30 година брака. Неша од 1999. свира у Но смокинг оркестру. Са њим сам пропутовала цео свет. Тренутно има класу у музичкој школи “Станковић”. Он је један сјајан човек. Много воли животиње и зато је и веган. Нисам велики љубитељ меса, али није успео да ме пребаци на своју страну. У неким тренуцима зажалим што нисам постала мајка. Ипак, није ми то терет који ми лежи на срцу. Наше дете би било даровито, али живи се и без тога - рекла је за Курир.

Глумица признаје да у доба короне и тешким тренуцима гледа увек према напред.

Прочитајте још: Популарни певач фановима показао како је изгледао као дечак - да ли га препознајете? (ФОТО)

- Добила сам и награде “Жанку Стокић” и “Павла Вуисића”. Снимљен је и документарац о мени, а и спремна је монографија, али корона је стопирала њихову промоцију. Кад су ми извукли шта сам све радила, неких се ствари и не сећам. Не могу да се жалим да нисам радила и имала посла. Трудим се да не размишљам о смрти и старости. Имам две реченице које су мој животни мото. Прва је: “Не можеш две лубенице да ставиш под једну мишку а друга је: “Изнад облака увек сија сунце”. Кад наступе кризе, увек себи кажем: “Горице, гледај само напред и знај да ће тамо бити светлост!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas