Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Велимир се у цркви ВЕНЧАО познатом глумицом": Син Бате Живојиновића ОТКРИО "породичну тајну" (ФОТО)

Једна од "најлуђих" прича са филмског сета, догодила се чувеним глумцима Бати Живојиновићу и Горици Поповић

1646240587_2929507_sadasdfasd_ls.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Син Бате Живојиновића Миљко открива да се његов отац никад није венчао у цркви са својом вољеном Лулом, већ само са колегиницом Горицом Поповић. Ова необична ситуација десила се на филмском сету, током снимања филма "Крај рата" легендарног редитеља Драгана Кресоје, 1984. године.

Фото: Принтскрин/Јутјуб

- У филму постоји сцена у којој се Бајо Лазаревић, кога је играо мој отац, и Милка Лазаревић (Горица Поповић) венчавају. Они су то заиста урадили на снимању! Када се завршила церемонија, поп је пришао Бати и питао га да ли је пре тога био венчан у цркви, а тата му је одговорио да није.

Прочитајте још: РИЗИКОВАЛА СА УЛОГОМ РАЈНЕ: "То заболи, вређа" - ево шта је Снежана Савић искрено мислила о улози у "Породичном благу" (ФОТО)

Свештеник му је на то рекао: "Е па, сада сте венчани са Горицом! Прошли сте комплетну процедуру венчања" - прича Миљко за Информер и додаје да је чувеном глумцу све то било веома смешно: - Шалио се да је венчање било право, али да није било ни пољупца, нити онога што практикују парови прве брачне ноћи.

Миљко открива да се његови покојни родитељи Бата и Лула Живојиновић, који су у браку били 54 године, никада нису венчали у цркви.

- Били су венчани само у општини јер им црквени брак није био толико важан. Касније су размишљали да ипак обаве венчање у цркви на пролеће 2016. године, али их је у томе спречила Батина болест, а затим и смрт... - прича син легендарног глумца.

Батина партнерка у филму "Крај рата" Горица Поповић каже да то снимање памти као једно од најлепших у каријери.

- Бата је, као и увек, био најдуховитији на сету и засмејавао је целу екипу. Дешавало се да некад на снимање дођем нерасположена, али он би ми увек врло брзо измамио осмех на лице. Такав глумац се једном рађа - присетила се Горица

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas