Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Селма Хајек показала шта је сада МОДЕРНО, обавезно набавите овде детаље (ФОТО)

Селма Хајек на насловници женског магазина најавила предстојећи тренд.

1623218865_SalmaHayek.PNG
Фото: Instagram/ screenshot salmahayek
Oglas

Селма Хајек (54) је направила серију фотографија за једни женски часопис који ће се на киосцима наћи у јулу. На насловној страни носи црни плишани блејзер, а око врата белу, атрактивну огрлицу.

Прочитајте још: Женска одела су опет у ТРЕНДУ! Носе се на ТРИ начина, а први су дугачке, широке ногавице (ФОТО)

Црни плишани сако и вело накит

Глумици је коса пуштена и са благим таласима, а црни плишани блејзер је употпуњен атрактивним накитом од белог злата. Селма носи транспарентне нарквице и минђуше, али у очи прво пада огрлица од великих белих каменчића. Глумица има црвени кармин и "smoky black eye" капке који јој дају снен поглед. У опису поста Селма је написала:

- Хвала @instylemagazine што сам још једном на насловници - каже глумица.

Фанови су је засули смајлијима и срцићима, као и комплиментима за децентан изглед.

Прочитајте још: СПАВАЋИЦА ХАЉИНЕ као нови симбол елеганције У БОЈАМА ПРОЛЕЋА (ФОТО)

Монохроматска мода ће од јесени бити хит, а црна боја ће владати после лета. Плиш се увелико враћа у моду. Светски модни креатори су најавили повратак плиша.

Глумице објављују старе слике

Занимљиво је да је Селма Хајек за викенд објавила своје старе наге фотографије уз потпис "Добри стари дани". Слично раде и остале звезде које су ушле у шесту деценију. Деми Мур је тако објавила видео у купаћем костиму од пре 21. годину.

Прочитајте још: Линдзи Лохан безобразно позира на Малдивима, а Дајан Китон јој је написала шта мисли о томе (ФОТО)

Реч је о Инстаграм тренду да се сваког четвртка објављују старе слике уз хаштаг #tbt

Међутим, Селма Хајек изгледа одлично, а један од пратилаца је написао:

- Дао бих десну руку да и данас изгледаш добро као и пре - пише у коментару.

Прочитајте још: Гучи слави 100. рођендан: ЦРВЕНА БОЈА И СОМОТ враћају се на велика врата (ФОТО/ВИДЕО)

Селма Хајек је прославила рођендан супруга Франсоа Хенрија Пиоа који је у Европи прославио 59. рођендан. У исто време Франсоа и Селма Хајек прославили су и 12. годишњицу брака у којем су добили ћерку Валентину (14).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas