· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

СЛАТКИ ИЛИ ОПАСНИ: Шта ваша ОМИЉЕНА ЖИВОТИЊА открива о личности?

Док неке животиње важе за слатке, друге се могу чинити опасним, али свака од њих има врло специфичне карактеристике за себе, а неке од њих могу се превести и на вас!

1637776755_shutterstock_89261605.jpg
Фото: Shutterstock

Размислите пар секунди која је ваша омиљена животиња и видите да ли се налази на листи. Свака од животиња са листе крије нешто што имате и ви у себи.

Мачка

Ви сте веома мотивисана особа која верује у себе. Одлучни сте да следите своју жељу у животу. Када се укаже прилика, дефинитивно бисте је у потпуности искористили тако што ћете кренути утабаним путем.

Прочитајте још: Откријте ТАЈНУ вашег карактера и живота: Које вас је ДРВО највише привукло? (ФОТО)

Пас

Колико год можете да будете разиграни и да имате безбрижан став у животу, ви сте лојалан и заштитнички човек који ће учинити све за своје најмилије. Често се према другима понашате љубазно и увек верујете у најбоље у другима.

Коњ

Ви сте авантуристички расположени и заиста уживате у својој независности, а због тога не волите да други доносе одлуке уместо вас или када вас нешто кочи у животу. Једном када осетите да вам је слобода ограничена, пожелећете да побегнете. Без обзира на ситуацију, у стању сте да издржите све и имате отпорну и чврсту личност која ће вас увек гурати напред.

Слон

Ви сте појединац чија снага тако снажно сија кроз ваш ум, тело и дух. Склони сте да будете мирни и несебични тако што често показујете своју бескрајну количину љубави и бриге за друге, чак и ако вам то није узвраћено. Ово такође значи да увек радите на општем добру и желите најбоље за друге.

Жирафа

Склони сте да будете независни, љубазни и практикујете велику количину стрпљења према другима. Уместо да будете фиксирани на мање детаље, генерално прихватате живот јер сте у могућности да видите ширу слику.

Кит

Имате велику способност за интроспекцију и саморефлексију, често имате снажан осећај ко сте и правац у свом животу, знајући тачно шта желите у животу. Понекад можете дозволити емоцијама да играју кључну улогу у доношењу одлука и не плашите се да одступите од норме ако осећате да се ваши ставови не цене. Више волите да имате план него да будете спонтани јер вам је можда тешко да прихватите промену. Међутим, не плашите се изазова јер на то гледате као на прилику за успех.

Прочитајте још: Шта вам говори ИНТУИЦИЈА: Који вас је ЛЕПТИР прво привукао?

Лав

Пошто је лав краљ џунгле, ви сте склони да будете вођа који изазива поштовање, а такође је веома самоуверен и амбициозан. Људи би могли да сведоче о вашој храбрости када се суочите са тренуцима сумње. Склони сте да будете жестоко лојални и заштитнички настројени према својим вољенима, ова особина заузврат привлачи људе који ће увек бити уз вас без обзира на све.

Мајмун

Склони сте да будете наивни и прштите од ведрине док уживате у добром смеху, што осигурава да се сви око вас добро забављају. Ваш снажан осећај независности је увек повезан са флексибилношћу и другима је понекад тешко да сазнају ваше праве мисли.

Лисица

Иако понекад можете бити резервисани, ви сте страствена особа која је одличан саговорник. Када се суочите са тешком ситуацијом и непознатим, склони сте да се суочите са њом својом храброшћу, духовитошћу и шармом. Склони сте да имате начин да добијете оно што желите јер сте вешти у изради стратегије.

Медвед

Чврсти сте и храбри, због чега људи око вас осећају да сте веома сигурно, посебно када се појаве невоље. У срцу сте сладак тип и можете бити веома заштитнички настројени тако што ћете бринути о другима.

Вук

Ви сте мистериозан појединац који се држи високих стандарда. Пошто можете да се прилагодите свакој ситуацији, често поступате по инстинктима и интелигенцији када су у питању тренуци сумње. Склони сте да извршавате задатке са великом одлучношћу. Заиста цените своје блиске пријатеље и не бисте оклевали да их заштитите када се суоче са било каквим проблемима.

Прочитајте још: Откријте када ћете пронаћи СРОДНУ ДУШУ: Да ли сте прво уочили ЛИЦЕ или ПСА на овој слици?

Корњача

Склони сте да будете интуитивни и осетљивији од других, често у стању да схватите како се други осећају. С обзиром на то да сте интроверт, више волите да се стапате са гомилом и редовно се повлачите како бисте напунили своје менталне и емоционалне капацитете.

Сова

Ви сте веома интелигентна особа која је веома осетљива (и свесна) свог окружења. Ви приступате животу са прагматичног становишта, а ваше перфекционистичке склоности вас воде ка успеху.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.