· · Коментари: 0

Стјуардеса Ема, ОТКРИВА ШТА СЕ ЗАПРАВО ДЕШАВА НА АВИОНУ: '' Наишла сам на много веза међу члановима посаде'' (ФОТО)

Љубав изнад облака...

1672411619_shutterstock_125438351-STJUARDESA-NASLOV.jpg
Пхото: Схуттерстоцк

Ема Тејлор, ради за једну од највећих нискобуџетних авио-компанија, шест месеци. Она као и многе њене 
колеге, често у својим објавама на друштвеним мрежама приказује где све лети, и како њен живот у авиону, а и ван њега изгледа.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ еммамтаyлорр

Она је за ''ДаилyСтар'' рекла да поред свега што овај посао чини занимљивим, путници могу бити напорни уколико не поштују правила. Ова млада стујуардеса, брине како ће нова правила о омогућавању позива током лета у Европској Унији, допринети безбедности на авиону. Крајем новембра, ЕУ је најавила да ће авио-компанијама бити дозвољено да имају 5Г мрежу на летовима.
Ово значи, да такозвани 'режим лета' на који се стављају уређаји пре полетања, неће више бити неопходан.

Прочитајте још: "Како препознати Балканце у авиону?" Наша стјуардеса дала одговор и постала ХИТ на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм принтсцреен/ еммамтаyлорр

Осим промена у правилима, Ема је током свог кратког радног стажа доживела много изненађујућих тренутака, на летовима. Како тврди, била је сведок многобројних романси које започну када авион узлети, и заврше се већ по његовом слетању! 
- Нисам превише сигурна у вези са романсом између посаде и путника, али дефинитивно сам наишла на много веза међу члановима посаде. Постоји много њих који су заправо заједно, па чак и у браку док раде заједно, док има и оних краткотрајних романси између пилота и кабинског особља, које трају само док је летелица на небу -открила је Ема.
Како даље истиче, то није нешто што она жели. Сматра да никада не би могла да започне везу са неким од путника, а посебно не са неким од колега. Међутим, неки туристи су били упорни у томе да је освоје, те су је после летова тражили на друштвеним мрежама како би је контактирали.  

Прочитајте још: Решене МИСТЕРИЈЕ У АВИОНУ: Зашто маску прво морамо ставити СЕБИ, као и зашто морамо подићи ролетне на прозорима?


- Знам да понекад путници пронађу наше друштвене мреже и пошаљу нам поруку! Једном ми се то догодило када ме је момак пронашао на Фејсбуку, и питао ме за састанак. Имам дечк,а па је логично да нисам била заинтересована, али то се често дешава - рекла је Ема, пише 'Дејли Стар'.
Раније су постојале спекулације о везама стјуардеса и кабинског особља током лета, па чак и неких врелих авантура. Осим тога, Лусинда Стафорд, стјуардеса из једног популарног америчког ријалитија, тврди да је ситуација прилично уобичајена када пилоти и посада имају слободно време, у хотелима између летова.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ еммамтаyлорр

Она је прокоментарисала:

- Чујете приче о кабинском особљу које куцка на врата пилотима, због чега је следећег дана веома незгодно - један је од њених коментара, који инсинуирају о врелим ноћима које колеге са лета заједно проводе, а већ сутрадан су осуђени једни на друге хиљадама километара изнад тла.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.