· · Number of comments: 0
Хороскоп до 14. новембра

БЛИЗАНЦИ се повлаче, док су РИБЕ пуне енергије, а ДВА ЗНАКА очекују проблеми са ближњима

Следи нам период размишљања и преиспитивања.

1604665877_Depositphotos_217137978_s-2019.jpg

ОВАН

Посао

Ових дана могуће је мало признање али и прилика да урадите нешто због чега ћете бити веома поносни. Али, уколико брзоплето поступите можете направити погрешан избор и тиме пропустити све што вам се нуди. Било како било, ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да, ипак, можете остварити успех, уколико сте довољно стрпљиви и мудри.

Љубав

Атмосфера у кући је таква да је свако усмерен на своје потребе. Прија вам близина породице јер сте свесни да сте ових дана једни другима најбољи пријатељи. Ипак, истовремено вас фрустрира целокупна ситуација јер због ње су отказани друштвени догађаји које сте дуго ишчекивали.

Окружите се породицом.

Здравље

Опрезно с лековима.

БИК

Посао

Имате задатак да решите ситуацију с каквом се нисте сусретали. Подршка вам стиже од претпостављених, али ви то доживљавате као претерано затрпавање послом које је немогуће обавити. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете обавити, не увиђате да вам се отвара прилика услед које можете трајно засијати.

Прочитајте још: За ове људе кажемо да су ОПАСНИ и НАПЕТИ као струна: Могу постати ХИРУРГ, убица или проститутка

Љубав

Атмосфера у породичном окружењу зависи од количине новца који вам је на располагању. Могући су неспоразуми око приоритета јер је за вас свака куповина непотребно трошкарење у ситуацији која је ванредна. Ваш друштвени живот је у узлазној путањи, контактирају вас креативне особе које вас инспиришу.

Оставите љутњу и погледајте боље шта вам се указује.

Здравље

Не мењајте дан за ноћ.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Добијате све више задужења. Тренутак је да реорганизујете свој рад, било да је реч о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом би део терета пребацили на особе с којима сарађујете. Без обзира на све тешкоће којима смо блокирани, за вас је ово одличан период за потезе којима ћете обезбедити бољу будућност.

Љубав

Без обзира на то колико сте породичан тип, сада имате потребу да се повучете и дужи период проводете у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин интересантна али оптерећује вас својим необичним причама и песимизмом.

Одличан период на послу.

Здравље

Уносите више течности.

РАК

Посао

Вама никада није доста доказивања. У комуникацији сте брзи и виспрени, све функционише како треба, али резултати изостају. Финансијска питања вас оптерећују, али на том пољу нема другог решења него да стрпљиво сачекате да се овај напоран период заврши. Позитивне вести стижу од званичних лица, мада то не решава све проблеме у потпуности.

Прочитајте још: НОВЕМБАР У БРОЈКАМА: Стиже НАГРАДА, али и КАЗНА: Шестица нека се "угризе за језик", а седмицу чека ПОСАО или ОТКАЗ

Љубав

У кући сте усредсређени на неке проблеме, силно време проводите у покушајима да разговором разрешите све недоумице. Како год се поставите, комуникација не тече у оба смера, као да причате сами са собом. Могућа је озбиљна свађа коју ћете тешко избећи.

Имајте стрпљења.

Здравље

Смањите унос слаткиша.

ЛАВ

Посао

Активни сте, много вас интересују неке нове идеје које бисте одмах спровели у дело. С друге стране, ово је период када можете очекивати компликације с финансијама. Поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца, па нема претераног разлога за бригу. Нови начин пословања за вас подразумева додатни притисак с којим се, за сада, успешно носите.

Љубав

У кругу породице, све што кажете окреће се против вас. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у свађу која може оставити трајне последице. Повуците се на време јер није прави тренутак за истеривање правде и истине.

Сачекајте прави моменат за причу.

Здравље

Болови у леђима.

ДЕВИЦА

Посао

Оптерећују вас страхови. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и реалних могућности. Неповољан је период за било какве односе с јавношћу. Све што урадите, на криви начин ћете себе презентовати. Будите пажљиви у комуникацији нарочито на местима где се о вама одлучује.

Љубав

Интензивирање породичних односа за вас представља отварање бојног поља на коме битка непрекидно траје. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, осталим укућанима такође. Уколико не пронађете начин да разрешите неспоразуме, свака наредна расправа води у све лошију атмосферу.

Није добра недеља за комуникацију.

Здравље

Избегавајте брзу храну.

ВАГА

Посао

Имате утисак да сте препуштени себи и да вас нико не подржава. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, али још сте далеко од реализације. Све у свему, могуће су непријатности током овог периода, али не брините јер из свега излазите без последица. Можда звучи невероватно, али за вас ће се изродити нове прилике.

Прочитајте још: МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

Љубав

Аспекти који описују ваш породични живот ових дана наговештавају пуну динамику у односу с ближњима, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети озбиљне компликације у емотивним односима који трајно мењају начин функционисања партнерске везе.

Долазе нове прилике.

Здравље

Чувајте се инфекције.

ШКОРПИЈА

Посао

Неопходно је да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије која се може појавити у вашем окружењу. Осим тога, чувајте се повреда. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вас, па и то може резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте ових дана склони. Тензија долази из ваших страхова које све теже савладавате.

Љубав

У породичном окружењу сте позитивни. Задовољни сте собом, из вас сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног догађаја. Сачувајте мало хладне главе како се не бисте, до краја овог периода, разочарали.

Останите реални.

Здравље

Проблеми са синусима.

СТРЕЛАЦ

Посао

Ако ових дана очекујте неки документ, решење или одлуку претпостављених лица, спремите се на непријатности. Из неког разлога много тога не сагледавате на прави начин, изложени сте преварама, закулисним радњама и лошим намерама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако морате да донесете неку важну одлуку, покушајте да је пролонгирате и на тај начин избегнете грешке.

Љубав

Целокупна ситуација у ширем окружењу много утиче на атмосферу унутар вашег дома. Осетљиви сте на туђе лоше расположење, па то може произвести напетост. До краја недеље тензија слаби, хармонија се успоставља јер ћете се привићи на све.

Обратите пажњу на људе око себе.

Здравље

Више се крећите.

ЈАРАЦ

Посао

Однос са сарадницима добија на интензитету јер нови начин комуникације иде у прилог онима који, иначе, у реалном животу немају храбрости да се истакну. Радни амбијент се побољшава јер проналазите начин да се организујете. Истовремено, неке закулисне радње излазе на светлост дана. Да бисте избегли компликације водите рачуна о томе коме шта причате.

Прочитајте још: Планете нам приређују пролећну РЕПРИЗУ, а 13. децембра следи НЕВЕРОВАТНО ОЛАКШАЊЕ

Љубав

У кући нема проблема, односи улазе у фазу у којој нема несугласица. Пуни сте позитивних вибрација, па с лакоћом прелазите преко искушења које сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење батерија које ће вам требати у наредном периоду.

Позитивна енергија је свуда око вас.

Здравље

Нервозу умирите добрим штивом.

ВОДОЛИЈА

Посао

Покушавате да све на брзину завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму обавеза које преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Љубав

У кући вас мучи незадовољство, нешто није како треба. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумњу навлачи тамни облак на поље ваше љубави, па утеху можда потражите у тајним дописивањима с особом с којом је веза немогућа.

Јављају вам се сумње.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

РИБЕ

Посао

Без обзира на све што се дешава око вас, ви сте током овог периода пуни енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање, па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, у знак мале пажње за ваш пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас, али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, што вас приморава да се повучете.

Љубав

У потпуности сте усмерени на практичне проблеме, па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, па чак и пролазна авантура.


Потајно вас привлачи једна особа.

Здравље

Избегавајте алкохол.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Post a Comment
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.