· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 16. септембар: Шкорпија упада у клопку, Јарац у проблем, а победник дана је само ЈЕДАН знак

Хороскоп за четвртак, 16. септембар 2021. године, најављује Стрелцу опрез, јер је склон да брзоплето доноси одлуке.

1631603565_Marama-Epa.png
Фото: ЕПА

Ован

Транзити вам доносе шансу да своје идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете на најбољи могући начин и добијете подршку сарадника од којих сте то најмање очекивали. Чувајте се повреда, а нарочито будите опрезни у саобраћају.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Бик

Пажљиво испланирајте дан и бићете у прилици да изградите нову пословну стратегију која ће вам дугорочно донети резултате на које ћете бити веома поносни. Усредсредите се на посао, а љубав и породичне односе оставите по страни.

Близанци

Не верујете у разна обећања којима вас затрпавају. Морате се максимално ангажовати и сами себи помоћи у проналажењу решења. За очекивати је стагнација свега па због тога не покушавајте да започнете никакав нови посао.

Рак

Очекује вас нагли пад енергије, најављује дневни хороскоп. Напетост може проузроковати отворене сукобе са особама које су вам пријатељи. Посесивно понашање вољене особе додатно отежава све ваше покушаје да ствари поправите и везу сачувате.

Прочитајте још: МАРС улази у Девицу: Биће отказа, а једна занимање ће ПРОФИТИРАТИ

Лав

Дан је идеалан за сабирање учињеног и планирање будућих активности, најављује дневни хороскоп. Господарите својим временом, али, не занемарујте чињеницу да сте ви део нечијег живота. Ако одлучујете само у оквирима личних интереса, неко поред вас озбиљно трпи.

Девица

Концентрација вам је данас на високом нивоу. Активност на пољу комуникација може вам послужити за личне циљеве, а посебно љубавном плану. Припазите, вероватно не примећујете да вољена особа покушава да вам саопшти нешто веома важно, упозорава дневни хороскоп.

Вага

Узбудљив дан, предстоје бројни пословни сусрети. Упознаћете занимљиву особу са којом проналазите заједнички интерес који најављује могућност једне плодне сарадње. Вече посветите себи и вољеној особи с којом вас очекују дивни тренуци љубави и топлине.

Прочитајте још: Препознајте по слици који је знак: Јарац ставља стару слику, Стрелац путовање, а РИБЕ се крију

Шкорпија

Може вам се десити да од вас потекне информација коју ће неко да злоупотреби, упозорава дневни хороскоп. Није вам лако да се обуздате али тренутно је најбоље да ћутите. Пазите шта говорите, чак и у окружењу које нема никакве везе с вашим професионалним животом.

Стрелац

Брзоплето доносите одлуку која вам не нуди право решење, упозорава дневни хороскоп. Иако знате да ствари не иду онако како сте прижељкивали, задовољавате се тренутним стањем. Идеално би било када бисте дали себи времена да још једном добро размислите.

Јарац

Под великим сте притиском и од вас се очекује да спроведете не баш популарне мере, упозорава дневни хороскоп. Својим присуством нећете успети да спречите жустре расправе у којима ће бити и тешких речи. Заузмите став и без пуно речи саопштите шта имате.

Прочитајте још: Свргнут, па отеран у ЛУДНИЦУ: Принц Ђорђе Карађорђевић и Тито су заједно призивали мртве

Водолија

Добар део дана проводите у преиспитивању шта сте могли, у далекој прошлости, другачије да решите. Окрените се ближњима и послушајте шта имају да вам кажу. Појачана физичка активност вас може окрепити, нарочито дуга шетња или трчање.

Прочитајте још: Како деца уче према хороскопу: Ован и Лав су звезде, а три знака ће у учионици доживети ШОК

Рибе

Чека вас важна лекција у којој морате да савладате свој песимизам који је једна од ваших особина која често ради против вас, саветује дневни хороскоп. Верујете у своје интелектуалне моћи, али, исто тако морате бити свесни да је нереално да сте увек ви у праву.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.