· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 2. септембар: Рибе блефирају, Јарац претерује а Бик ће експлодирати

Хороскоп за четвртак, 2. септембар 2021. године, упозорава Ракове да ће дан бити стресан за њих.

1630404491_Depositphotos_209519072_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Доносите одлуку која вам нуди само привремено решење. Иако знате да ствари не иду онако како сте прижељкивали, задовољавате се тренутним решењем. Идеално би било када бисте све одложили и дали себи времена да још једном добро размислите, саветује дневни хороскоп.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Бик

Неконтролисано можете планути па је извесна озбиљна расправа са непознатим лицима на јавном месту, упозорава дневни хороскоп. Такође, могући су контакти са људима с друге стране закона. Да бисте избегли евентуалне непријатности, дан проведите у друштву вољене особе.

Близанци

Стално говорите о променама па то постаје напорно за ваше окружење, нарочито за сараднике. Своје страхове највише пројектујете на женски део популације. Неопрезном изјавом можете изазвати жестоки сукоб, иако верујете да сте добронамерни, упозорава дневни хороскоп.

Рак

Уколико сте на било који начин укључени у трговину, дан ће бити стресан за вас. Иако сте у искушењу да коначно довршите неке заостале послове, одолите искушењу и све одложите за неко време, јер све што урадите данас, радићете поново.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Лав

Могући су потези који ће из корена променити ваш професионални пут. Уколико излаз видите у великим новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас касније изненадити неповољни детаљи које нисте приметили на време, упозорава дневни хороскоп.

Девица

Имате прилику да изгладите старе неспоразуме и освежите контакт с људима које сте раније елиминисали. Ваша убедљивост доноси добре резултате, али не претерујте у томе јер ћете на тај начин преузети и ону одговорност која није ваша.

Вага

Очекују вас повољни уговори, успешне куповине као и стабилизација на пољу финансија, најављује дневни хороскоп. Ако доносите неку важну одлуку, дан је повољан за то. Будите истрајни, не одустајте од покретања нових пројеката јер се слична прилика неће скоро поновити.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

Шкорпија

Прихватили сте се обавеза које су у складу с вашом природом. Тешите се тако што на све то гледате као на привремени пројекат који, када се заврши, доноси нове могућности. Ако је у све то укључен и партнер, будите опрезни, расподела улога би могла да пређе у навику.

Стрелац

Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању нова област у којој се до сада нисте опробали, покренуће вас велика мотивација. Доказујете себи колико су велике ваше способности. Припазите се, нисте безгрешни.

Јарац

Од комарца правите магарца, упозорава дневни хороскоп. Усмерили сте се на нешто што је потпуно неважно. На удару је партнер, коме покушавате да демонстрирате своју моћ. Ваша недодирљивост није бескрајна, ако се не зауставите на време, следи прави фијаско.

Водолија

Расејани сте најављује дневни хороскоп. Обузети сте бригама које сте сами смислили и решавате проблеме који би тек могли да се догоде. Ваша деконцентрисаност и понашање на послу вас могу много коштати, па је боље да се благовремено тргнете и одвојите реалност од маште.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Рибе

Повукли сте брзоплете потезе па сте се због тога нашли у привидно безизлазној ситуацији. Блефирање није успело па је пред вама непријатан разговор с претпостављеним лицем. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и разрешите проблем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.