· · Number of comments: 0
АСТРО

ХОРОСКОП до 12. децембра: Манипулација и проблеми, али и добро време за покретање ПОСЛА

Полако привршавајте послове, не преузимајте много на себе, стиже вас умор.

1607072083_Depositphotos_335495104_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Мучи вас велико разочарање. Схватате да сте изложени окрутној манипулацији, нарочито од стране сарадника којима сте веровали. Безразложно паничите јер имате заштиту особа које се налазе на самом врху. Остале тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствене приоритете који су једино важни.

Прети вам озбиљна манипулација од људи од којих то нисте очекивали. Али, не брините!

Љубав

Данима уживате у планирању будућности, али, чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док у томе не учествује и друга страна. Како недеља одмиче, тензија између вашег партнера и вас расте. Избегавајте дискусије јер могу пасти тешке речи с обе стране.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Раде Поповић, начелник Београдске криминалистичке полиције, добио је ЗАДАТАК: Ко је убио мултимилионерку Драгу Митрићевић?

БИК

Посао

Добро се осећате, па с том вибрацијом привлачите људе сличног профила. Прилив енергије иницира рађање нових идеја или покретање пројеката у којима бисте играли важну улогу. Подршка претпостављених лица обећава позитиван исход свега што ових дана започнете. Ипак, важно је и да останете с обе ноге на земљи како вас налет оптимизма не би претерано понео.

Привлачите људе добрим расположењем.

Љубав

Можда вам и није све потаман, али као да нисте спремни да било шта предузмете и свој љубавни живот поставите онако како вама одговара. Не губите стрпљење јер сте свесни да је све пролазно, па и ова животна фаза. Све ће се средити када вољена особа буде иницирала озбиљан разговор.

Здравље

Вртоглавица.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Ово је сегмент вашег жвота који, ових дана, не цвета. То не изненађује јер се већ неко време “гомила” тешка енергија и ви то осећате. Крај недеље доноси озбиљан стрес, а уколико не будете пажљиви могуће су веће компликације. Овај аспект, такође, може указати и на одлуке којима ћете утабати нову пословну стазу у будућности.

На послу су могуће компликације.

Љубав

Овде вам баш и не цветају руже јер у односу с вољеном особом већ неко време егзистира дистанцираност. Немате времена да се посветите том проблему, чини вам се да имате преча посла. Планетарни распоред на небу указује на потенцијално ескалирање партнеровог незадовољства.

Зсравље

Болови у синусима.

РАК

Посао

Добро се осећате, расположење расте. Трошите новац на ситна задовољства, мада би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље, када ће се ситуација битно променити. Уколико сте често на точковима, будите опрезни, нарочито за викенд. Постоји опасност и од физичких повреда, па у том смислу будите пажљиви, нарочито на јавном месту.

Трошите паре на глупости, а имате љубавних проблема.

Љубав

Дуго одлажете решавање неких проблема, па вас накупљено незадовољство озбиљно мући. Без обзира на то шта бисте могли да покушате, одговор вољене особе изостаје. Они који су слободни требало би да задрже такав статус, у противном би свако отпочињање љубавне везе било неповољно.

Здравље

Проблеми са стомаком.

ЛАВ

Посао

Током овог периода могли бисте да потпишете уговор или да постигнете чврст договор о новој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље, па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Пажљиво бирајте речи, могући су неспоразуми.

Тајни сусрет који планирате неће проћи добро

Љубав

Необично вас привлачи особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер, колико год будете обазриви, ваша тајна може бити откривена на непријатан начин.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Прочитајте још: Мистерија Хртковаца БРУЈИ СРБИЈОМ: После ЗЛАТНЕ КАЦИЦЕ, лопови ПЉАЧКАЈУ римске виле под окриљем ноћи и траже БЛАГО (ФОТО)

ДЕВИЦА

Посао

Повољан период за активирање посла. Планетарни аспекти обећавају добар исход уколико средином недеље направите искорак из досадашње рутине. То може бити покретање нечег што ће функционисати на необичан начин. Ипак, било би добро да будете и опрезни, нарочито уколико баратате документима и папирима. Могуће су грешке и превиди.

Одличан период за покретање посла.

Љубав

Шта год урадили и како год се поставили ових дана, ви сте на оптуженичкој клупи. У светлу тога, ради превентиве, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља вас нехотице може издати.

Здравље

Чувајте се повреда.

ВАГА

Посао

Тренутно се налазите на прекретници. Потребно је да донесете важне одлуке, али ни једно решење вам није по вољи. Нуди вам се партнерство које нема неке обећавајуће карактеристике, али вама је то неодољиво привлачно. Осим тога, могућа су превирања у вашем радном окружењу у оквиру кога ви излазите на челну позицију која вам не прија.

Превирања на послу, прекретница следи.

Љубав

Потребан вам је предах који бисте провели у друштву вољене особе или породице. Чини вам се да од партнера не добијате неопходну подршку. Ако своју преосетљивост сведете на минимум, схватићете да нисте сами и да је оно што добијате од вољених сасвим довољно за ваше т потребе.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с видом.

ШКОРПИЈА

Посао

Много тога сте започели, на више страна мањи пројекти који вам се, сваки за себе, много допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију, па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили, у наредном периоду ће се исплатити. У сваком послу постоје фазе успона и падова, па тако и код вас.

Много тога сте започели, преморени сте.

Љубав

Имате осећај да не успевате да допрете до вољене особе. Без обзира на то да ли сте у вези или нисте, ових дана као да вам је то поље успавано. Уколико вам се чини да је ово затишје пред буру, у праву сте. Најбољи савет за вас је да приштедите енергију и сачекате повољне дане.

Здравље

Алергије.

СТРЕЛАЦ

Посао

Мешате посао и приватан жвот, па вам то ових дана може додатно отежати ситуацију која је, ионако, већ неко време напета. Постоји и добра страна ових планетарних аспеката, а то је велики потенцијал који ћете искористити уколико прионете на посао и све успутне провокације прећутите. Заштиту добијате од особа с којима сте некада радили.

Особе које вам прилазе и којима се свиђате нису на вашем нивоу, дакле - полако се дистанцирајте.

Љубав

Без обзира на то да ли сте у вези или не, ових дана вам се приближавају особе које вам некако не приличе. Да ли се ради о разлици у годинама или брачном статусу, постоји велика препрека преко које не прелазите. Уколико бисте прихватили удварање, рачунајте на то да романса неће заживети.

Здравље

Чувајте се прехладе.

Прочитајте још: Ким Џонг Унов деда је био ПОЧАСНИ грађанин Београда, а ево шта је ОСТАВИО у српској престоници (ФОТО)

ЈАРАЦ

Посао

Све што радите ових дана постаје претерано заморно. Са свих страна сте притиснути, нисте сигурни који је то прави тренутак када је у реду да се зауставите, подвучете црту и саопштите свима да је доста. Уз све ово осећате се издано јер изостаје и подршка на коју сте рачунали. Будите стрпљиви и изнад свега пажљиви, како бисте што безболније прошли овај период.

Све вам је заморно, можда је време да људима кажете - доста!

Љубав

Романтично расположење се уздиже. Вољена особа очекује да јој посветите пажњу и поклоните своје слободно време. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Повољан је период за краткотрајно путовање и одмор.

Здравље

Несаница.

ВОДОЛИЈА

Посао

Кренуле су значајне промене које се тичу вашег пословања. Пре него што се то реализује до краја, неопходно је да савладате неке нове вештине. Тај услов који вам је предочен буди у вама узнемиреност и појачава нервозу коју тешко контролишете. Пре него што донесете исхитрене одлуке, добро размислите шта губите уколико се побуните.

Кренуле су промене у вези посла, али морате да савладате неке вештине. Да ли можете?

Љубав

Подршка вољене особе вам је од непроцењиве важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље

Чувајте се инфекција.

Прочитајте још: Тарот тумач Зорица тврди: СВЕТИ САВА је кључ за КОРОНУ у СРБИЈИ

РИБЕ

Посао

Никако да стигне решење од кога вам много тога зависи. Неки људи су вам, вероватно, подгрејавали лажну наду. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период јер ускоро стижу промене, а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер разрешење свега сада не видите.

Чекате решење које никако да стигне...

Љубав

На партера емитујете нестабилно расположење. Притисак под којим се налазите није узрокован његовим понашањем, па због тога будите обазриви да не направите штету коју бисте касније тешко поправили. Крај недеље може бити изузетно напет, избегните озбиљне разговоре и свађу.

Здравље

Проблеми с кожом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Post a Comment
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.