Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Изаберите ИДЕАЛНОГ љубимца према хороскопском знаку: Ове животиње имају ваш карактер

Погледајте свој хороскопски знак који ће вам помоћи да одредите који је крзнени пријатељ прави за вас

1654888890_michael-hardy-hLbi5hve5Yc-unsplash.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Да ли желите да усвојите новог љубимца ? Да бисмо вам помогли да пронађете правог, са вама ћемо поделити која врста кућног љубимца је најбоља на основу вашег знака. Набавити кућног љубимца је велика обавеза, па би вам гледање у звезде могло помоћи да одредите који је "крзнени" пријатељ прави за вас.

У наставку погледајте комплетну листу...

Ован: Твор

Ако сте Ован, савршени љубимац за вас је твор. Осим што одговарају вашој енергији, творови су смели и амбициозни са ведрим ставом.

Слично као и Овнови, творови имају велику енергију и захтевају власника који може да парира томе, играјући се са њима по хиру са способношћу да смисли инвентивне начине да их забави. Будите упозорени, творови гризу када им је доста, попут ватреног Овна, који има преку нарав и може да избацује тешке речи када је у одбрамбеном расположењу.

Бик: Корњача

Свако са Биком као звезданим знаком може размислити о усвајању корњаче, која такође воли повезивање са природом и опуштање у прелепом окружењу на отвореном.

Споро и постојано побеђивање у трци је заједничко Бику и корњачи. Ово двоје се савршено слажу јер се тврдоглаво крећу сопственим темпом и раде ствари у своје време, лаки су за одржавање и уживају у повезивању са земљом. 

Близанци: Папагај

Разигран и брз, папагај је савршен кућни љубимац за Близанца. Не само да ће ћаскати са вама цео дан, већ су и папагаји радознали да науче више и такође су невероватно интелектуални.

Сви знамо да папагаји и Близанци поседују дар да причају, па ће стога бити савршен пар који ће разговарати. Једина мана је то што обоје могу да имају велика уста и често одају тајне. Чување тајни ће захтевати доста обуке за обоје, због чега и како ће се повезати."

Прочитајте још: Одаберите НАЈБОЉУ ФРИЗУРУ према хороскопском знаку за ово лето

Рак: Мачка

Ако сте Рак, онда су мачке праве за вас. Пошто мачке такође могу бити расположене у кући као што су Ракови, волеће да се ноћу грле у кревету заједно.

Добар део ове везе са кућним љубимцима је то што су мачке супер интуитивне, дају пажњу Раку када су у емоционалној потреби, али их остављају саме када нису расположене за загрљаје. Обоје воле да буду размажени раскошним поклонима и пажњом.

Лав: Пилићи

Кокошке су животиње које треба усвојити ако сте Лав, јер су уметнички и креативно вођени попут вас. Такође су прилично драматични и бучни, тако да вам никада неће досадити с њима.

Лавови су познати по својој драматичној природи, и не постоји ниједан други љубимац који може да направи сцену као кокошка. Од њиховог гласног урлања ујутру до куцкања током дана, захтевају много пажње - коју добијају, нешто што је Лавовима добро позвано.

Девица: Пас

Девицама ће бити драго да знају да је њихов савршени љубимац пас. Љубазни, нежни и подржавајући, ови крзнени пријатељи пружиће Девицама сво друштво које им је потребно.

Девице су хладнији људи којима је потребан кућни љубимац који воли забаву и који је љубазан. Уживаће у шетању свог штенета по свом локалном комшилуку док трче за пословима (којих увек имају много). У ствари, они ће обоје наћи утеху у томе да имају исте рутине дан за даном јер обоје захтевају структуру.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Најмоћнији месец за ФИНАНСИЈЕ у години, а ево како ће се одразити на ваш знак

Вага: Љубавне птице

Да ли сте Вага у потрази за савршеним кућним љубимцем? Љубавне птице су животиње за вас. Са љубављу према луксузу, они над свим цене равнотежу и хармонију.

Ваге ће пронаћи своју сродну душу међу љубимцима у љубавним птицама, за које је познато да захтевају пажњу и нежност у сваком тренутку. Птице воле да буду у пару, попут Вага које проналазе смисао и хармонију у партнерству.

Шкорпија: Хрчак

Шкорпије су страствене и асертивне особе, често познате по томе што живе у брзој траци. Пуни енергије, имају сличне особине хрчка, што их чини њиховим савршеним љубимцем за разматрање.

Попут Шкорпије, хрчци живе по својим условима. Интензивна енергетска личност хрчка биће савршена комбинација за Шкорпију, која је жестока, моћна и стално привлачи пажњу других. Хрчци стално трче на свом точку, тако да ће разумети потребу да Шкорпија буде заузета и живи брзим темпом.

Стрелац: Коњ

Коњи су идеални љубимци за Стрелца. Рођени да истражују и живе по сопственим правилима, коњи су подстакнути авантуром и брзим кретањем.

Знак зодијака за Стрелца је кентаур, пола човек а пола коњ, тако да је сасвим јасно да ће стрелац бити у складу са постојаним коњем. Коњ воли да слободно трчи са ветром, што је оно што Стрелац има за циљ. И Стрелац и коњ воле да истражују и иду својим путем.

Прочитајте још: Откријте која је БОЈА ВАШЕ ЧАКРЕ према хороскопском знаку и шта вам она доноси

Јарац: Зец

Попут Јарца, зечеви постају мудрији са годинама. Током времена и Јарац и зец проширују своју мудрост и знање о свету око себе, тихо медитирајући о свом непосредном окружењу.

Имати зеца као кућног љубимца послужиће као лекција разумности за Јарца, особину по којој је Јарац познат, њихове мирне природе ће се веома добро спојити.

Водолија: Гуштер

Ако је Водолија ваш знак, онда је кућни љубимац за вас гуштер. Познати мислилац и слободоумна, Водолија ужива у самоћи - слично као ова створења.

Гуштер и Водолија су познати по томе што уживају у личном контакту са другима, али често бирају да живе повучено. Обоје имају тенденцију да покажу своје емоције када су у ситуацији која им се не свиђа, тражећи да брзо побегну.

Рибе: Риба

Рибе, водени знак, последње су сазвежђе зодијака, па није изненађујуће што је риба њихов најпогоднији љубимац. Познате по свом интуитивном приступу животу, и Рибе и рибе верују свом стомаку и инстинктима.

Рибе су у митологији зодијака представљене као трансформативне рибе које пливају на сигурно у мору. Обоје ће одмах пронаћи сродство једно у другом, уживајући у сопственој слободи и пливајући уз ритам сопственог бубња.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas