· · Komentari: 0
PLANETE

Kako znaci zavode: Lav obara s nogu, Vaga šarmira sistematski, a jedan znak je KRALJ zaviđenja

Koji su najprivlačniji horoskopski znakovi?

1629281470_Depositphotos_77459772_xl-2015.jpg

Ovan privlači energijom, Lav pojavom, Vaga šarmom, a Škorpija seksipilom!

Pročitajte još: Venera u Vagi do 11. septembra donosi fatalne susrete i drastične PROMENE na poslu

Ovan

On će vas privući svojom ludačkom energijom! Oni su samouvereni i hrabri. Kada Ovan odluči da nekog zavede on to i uradi. Odlično znaju šta da urade da se osoba pored njih oseća opušteno. Jasno pokazuju svoje namere i emocije.

Lav

On će se potruditi da vas prilikom prvog susreta ostavi bez daha svojom pojavom. Onda sledi kraljevsko udvaranje koje obara s nogu. Lav je veliki zavodnik i u stanju je da skine zvezde s neba samo da bi vas šarmirao. Luksuzni restoran i čaša kvalitetnog vina su okruženje u kojem Lav dominira i pokazuje sebe u punom sjaju.

Pročitajte još: Retrogradni Saturn je neminovnost: BIKU vrtoglave promene i Lavu FATALNU ljubav!

Vaga

Sa jednom rečenicom i neposrednim osmehom Vaga šarmira. Svestan je svojih kvaliteta i to obilato koristi. Ne postoji osoba koja nije pala na šarm i lepotu Vage. Ako i nisu savršeno lepi oni će uvek najlepše istaći na sebi i na taj način skrenuti pažnju. Provod sa Vagom je zagarantovan kao i šaputanje najlepših ljubavni stihova.

Pročitajte još: Kako deca uče prema horoskopu: Ovan i Lav su zvezde, a tri znaka će u učionici doživeti ŠOK

Škorpija

One ne obara s nogu prilikom prvog susreta. Ona vam daje svoju energiju koja je razarajuća, a u isto vreme i čarobna. Kao najlepši parfem ona vas mami da se upustite u njenu igru seksualnog zavođenja. Jednom kada se uđe u igru sa Škorpijom ta se igra nikada ne završava i uvek iznova i iznova želite još!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.