Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
АСТРО

Највеће кукавице у хороскопу: На ова ТРИ знака не рачунајте!

Постоје три знака која не знају за храброст и никада вам неће притећи у помоћ.

1627642790_jednodelni4.png
Фото: Шатер
Oglas

На њих се никада немојте ослонити! Храброст је оно што велича човека. Према хороскопу ово су знаци који су све само не храбри. Они су праве кукавице!

Прочитајте још: МАРС улази у Девицу: Биће отказа, а једна занимање ће ПРОФИТИРАТИ

Стрелац

У принципу највећи оптимиста, шаљивџија, особа која има широк осмех и добру душу. Али, његова храброст готово да не постоји. Он је ту за забавау, провод, путовање али када треба да покаже јачину, да залегне за партнера или пријатеља или када је нека озбиљно стресна ситуација тада Стрелац не постоји. Не зато што је лош већ зато што његов емотивно ментални склоп то не може да издржи. Једноставно уплаши се и повлачи се.

Стрелац је ту за забаву, али када загусти...

Шкорпија

Изузетно храбар знак, али само за себе! Она је једноставно таква. У принципу она не воли баш пуно људе. Воли само "своје"људе. а ту спадају емотивни партнер и деца. Ту се завршава њен круг људи.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Стрелцу промене, Овну свађа, а Лаву талас УСПЕХА

Са јаком интуицијом непогрешиво зна и осећа када је опасност, али то користи селективно. Чак ни свом емотивном партнеру неће притећи у помоћ ако само помисли да је и делић ње угожен.

Рибе

Изузетно мека и нежна бића. Међутим, пошто су промељиви знак таква је и њихова храброст. Воле људе, имају емпатију зању да осете страх и неповољну ситуацију али никада неће бити ту за вас када су вам најпотребнији.

Прочитајте још: Астролози упозоравају: Запамтите ДВА фатална датума - 3. и 11. август, јер ће се дешавати ЧУДА!

Неће бити ту да покажу своју храброст, да стоје раме у раме уз вас као што би један Ован или Лав безпоговора урадили чак и на њихову штету. Рибе немају ту емотивну и физичку храброст. Оне нису капацитет за то, једноставно се повуку...

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas