· · Komentari: 1
ASTRO

Najveće kukavice u horoskopu: Na ova TRI znaka ne računajte!

Postoje tri znaka koja ne znaju za hrabrost i nikada vam neće priteći u pomoć.

1627642790_jednodelni4.png
Foto: Šater

Na njih se nikada nemojte osloniti! Hrabrost je ono što veliča čoveka. Prema horoskopu ovo su znaci koji su sve samo ne hrabri. Oni su prave kukavice!

Pročitajte još: MARS ulazi u Devicu: Biće otkaza, a jedna zanimanje će PROFITIRATI

Strelac

U principu najveći optimista, šaljivdžija, osoba koja ima širok osmeh i dobru dušu. Ali, njegova hrabrost gotovo da ne postoji. On je tu za zabavau, provod, putovanje ali kada treba da pokaže jačinu, da zalegne za partnera ili prijatelja ili kada je neka ozbiljno stresna situacija tada Strelac ne postoji. Ne zato što je loš već zato što njegov emotivno mentalni sklop to ne može da izdrži. Jednostavno uplaši se i povlači se.

Strelac je tu za zabavu, ali kada zagusti...

Škorpija

Izuzetno hrabar znak, ali samo za sebe! Ona je jednostavno takva. U principu ona ne voli baš puno ljude. Voli samo "svoje"ljude. a tu spadaju emotivni partner i deca. Tu se završava njen krug ljudi.

Pročitajte još: Vikend horoskop: Strelcu promene, Ovnu svađa, a Lavu talas USPEHA

Sa jakom intuicijom nepogrešivo zna i oseća kada je opasnost, ali to koristi selektivno. Čak ni svom emotivnom partneru neće priteći u pomoć ako samo pomisli da je i delić nje ugožen.

Ribe

Izuzetno meka i nežna bića. Međutim, pošto su promeljivi znak takva je i njihova hrabrost. Vole ljude, imaju empatiju zanju da osete strah i nepovoljnu situaciju ali nikada neće biti tu za vas kada su vam najpotrebniji.

Pročitajte još: Astrolozi upozoravaju: Zapamtite DVA fatalna datuma - 3. i 11. avgust, jer će se dešavati ČUDA!

Neće biti tu da pokažu svoju hrabrost, da stoje rame u rame uz vas kao što bi jedan Ovan ili Lav bezpogovora uradili čak i na njihovu štetu. Ribe nemaju tu emotivnu i fizičku hrabrost. One nisu kapacitet za to, jednostavno se povuku...

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.