· · Коментари: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Недеља промена за Вагу и Јарца, а два знака ће бити награђена на ПОСЛУ

У љубави будите нежни и пажљиви, јер ситне речи могу да прерасту у озбиљну свађу.

1613116034_Depositphotos_126504730_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Пред вама је важна лекција којом морате да савладате нестрпљивост, вашу главну особину која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али исто тако морате бити свесни да је нереално да сте увек ви у праву. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољном одлуком која вашу идеју искључује у старту.

Савладајте нестрпљивост, верујте у себе.

Љубав

Наглашено сте емотивно узнемирени па вам аспекти ових дана додатно отежавају да сачувате мир. Вољена особа вас, наизглед безазленим коментарима, додатно дестабилизује, па то прети да прелије ионако већ напуњену чашу. Атмосфера јесте непријатна, али је и пролазна.

Здравље

Чувајте се прехладе.

Прочитајте још: Астролог Милан Шашић подсећа да Венера доноси пословне успехе и ФАТАЛНЕ љубави ОВИМ знацима

БИК

Посао

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. Повољно је време за истраживање и учење. Извесна је и могућност да вам стигне понуда да се прикључите неком новом пројекту где бисте се у потпуности исказали, јер ваша комуникативност и убедљивост за тај посао може бити драгоцена.

Назире се епилог дугог рада, а у љубави прети опасност да се сукобите са вољеном особом.

Љубав

Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонску комуникацију која се стално завршавала недоречено. Време је за искрене разговоре.

Здравље

Преконтролишите вид.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Покушали сте, на брзину, да разрешите неку ситуацију па сте се сада нашли у наизглед тешкој ситуацији. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и разрешите проблем. У вези тога вас очекује разговор током кога вам неће бити пријатно. Ипак, добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично објашњење.

Преузмите одговорност и решите проблем.

Љубав

Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите, у противном, брзо ћете зажалити.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

РАК

Посао

Добијате вести које су важне за ваш даљи развој. Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а борбени дух и оптимизам учиниће вас још јачим. Уложићете много труда, али на крају ћете бити задовољни резултатима. Осим тога, пред вама је период током кога ћете почистити све заостале послове којима се, већ месецима, бавите.

Добијате важне вести, шуни сте енергије.

Љубав

Ово је један од оних периода када вам се чини да је најбоље да се повучете и одложите сваку реакцију. Прави разлог таквог расположења је у томе што вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте решили све дилеме.

Здравље

Бронхитис.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

ЛАВ

Посао

Све више размишљате о могућностима да покренете неки приватни посао. Лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност изостају. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча, а самим тим и непријатне потребе да нешто на брзину промените.

Размишљате о приватном послу, али боље је да се ослободите грча.

Љубав

Недеља почиње великим плановима. Ловите сваку прилику не би ли сте поново наметнули своју доминацију вољеној особи. То вас може суочити с новим компликацијама у вашем односу. Ако томе не одолите, следи озбиљан конфликт, а некима чак и раскид везе. Не залећите се.

Здравље

Чувајте грло и гласне жице.

Сузана Бан Фото: Војислав Данилов

ДЕВИЦА

Посао

Ваша преосетљивост долази до изражаја. Оптерећујете се мишљењима других људи док, истовремено, радите по свом нахођењу. Крајњи је час да се определите, или ћете играти како други свирају или ћете игнорисати шта други људи говоре. Финансијска ситуација се стабилизује. Стиже  вам и вест која вас може забринути. Више се одмарајте и будите умерени у свему.

Преосетљивост долази до изражаја, одчулите да ли ћете играти како други свирају или...

Љубав

Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите на свог партнера и чињеницу ко вам је стварно прави пријатељ.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: Уран у Бику доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

ВАГА

Посао

Све око вас се мења али ви остајете по страни. За вас је то окидач да вас обузму страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате. Ослоните се искључиво на своје способности и будите опрезни, очекују вас и потешкоће с претпостављеним лицима.

Све се око вас мења, не остајте по страни!

Љубав

Размишљате о далеким путовањима. Духом сте далеко од места боравка па би било пожељно да се тргнете. У противном, следи вам болан повратак у реалност. Расејани сте, није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне или љубавне односе.

Здравље

Болови у костима.

ШКОРПИЈА

Посао

У првом плану су финансије јер су изостали резултати на које сте рачунали. Ово је период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а ових дана су тако неопходни. Не покушавајте да по сваку цену спроведете своје замисли у дело, погрешно је време за то. Не брините, ускоро ће се све покренути.

Нема новца на који сте рачунали, а главна тема у љубавном животу су нечије лажи...

Љубав

Главна тема у вашем љубавном животу, ових дана, су нечије лажи или прећуткивања. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Не пецајте се на сваку провокацију, савладајте страхове - новонастала криза је пролазног карактера.

Здравље

Проблеми с варењем.

СТРЕЛАЦ

Посао

Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ниједна није довољно јака да бисте се коначно одлучили. У том маштању пролази време, а у овом периоду је важно да схватите колико је тога већ пропуштено. Можда је неко присвојио ваш план и увелико га спровео у дело. Уколико имате неке недефинисане односе, време је да их рашчистите.

Осећате да сте под сталном контролом...

Љубав

Осећате се као да сте под сталном контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу мрзовољу. Ових дана свака превише озбиљна тема може да прерасте у отворен сукоб.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

ЈАРАЦ

Посао

Стижу промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам данас није јача страна па су извесни тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови. Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни јер су могући превиди.

Стижу промене које сте желели.

Љубав

У центру пажње је партнер, из неког разлога њему је, ових дана, потребна додатна подршка и ваша пажња. Од вас се очекује велика толеранција, а то вам не полази за руком. Вишак тензије утрошите на физичке активности, тиме ћете разбистрити мисли и успут смислити нову стратегију.

Здравље

Проблеми са синусима.

ВОДОЛИЈА

Посао

Брзоплето поступате па се због тога компликују односи са околином. Не намећите свој став јер неће проћи. Истовремено, не коментаришите људе који нису присутни да се не бисте касније извињавали. Поведите рачуна о својој физичкој кондицији, јер неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.

Не очекујте да вам партнер чита мисли.

Љубав

Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума које ћете касније тешко разјаснити.

Здравље

Хроничан умор.

Прочитајте још: Астролог Милан Шашић подсећа да Венера доноси пословне успехе и ФАТАЛНЕ љубави ОВИМ знацима

РИБЕ

Посао

Проналазите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен, али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан. Ових дана до вас долази важна вест која може битно да утиче на исход ваших пословних планова.

Оправдавате себе, а труд ће бити награђен...

Љубав

Обливају вас емоције, толико да не знате шта бисте с њима. Кад немате где да је каналишете, почињете да преносите тензију на околину. На удару је вољена особа, а знате да немате разлога за то. Својим променљивим расположењем можете непотребно урушити односе.

Здравље

Будите умерени у храни и пићу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.