· · Number of comments: 0
ПЛАНЕТЕ

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Рибе ПЛИВАЈТЕ, Лавови ЋУТИТЕ, а ОВАЈ знак ће бити мета закулисних радњи

Веома тешка недеља на послу, па се саветује опрез у раду, повлачењу потеза и изговарању речи.

1611308253_Depositphotos_30977211_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

У доброј сте форми, али претерани оптимизам прети да искриви реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови могу бити заустављени неповољним одлукама надлежних који вашу идеју уопште не разумеју и искључују је у старту. Све што ових дана започнете може да се заврши повољно, али под условом да савладате неочекиване препреке.

Све што започнете може се завршити повољно ако савладате препреке.

Љубав

Тишти вас нека ситуација у оквиру породице, било да се ради о вашој или партнеровој фамилији. Пожртвованост јесте нешто што се од вас очекује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте да слободно време посветите себи, далеко од свих, па и од најрођенијих.

Здравље

Мигрена.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

БИК

Посао

Нервирају вас неке особе, а присиљени сте да их слушате. Професионалност не признаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите. На крају нећете зажалити због тог посебног труда, јер ћете се изненадити сјајним приликама које вам се отварају. Иако немате стрпљења за туђа различита схватања, на крају ће се све завршити најповољније по вас.

Прикријте да вас многи нервирају, јер ћете се покајати што сте били непрофесионални.

Љубав

Привлаче вас платонски односи са супротним полом. Ипак, боље је да се суздржите - није повољан период за било какве закулисне радње јер ћете бити разоткривени. Одолите искушењима, једино ћете на тај начин избећи непријатне аспекте који могу да вам закомпликују поље љубави.

Здравље

Склоност инфекцијама.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Одређене вести вам могу потпуно помутити концентрацију. Ваша потпуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате. Ако сте у зачетку новог пројекта, отвара се могућност да једну фазу приведете крају. Успех предстоји, али кроз озбиљан компромис.

Спремите се за шокантне вести!

Љубав

У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете када сте под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан пад расположења. Прва на удару вашег незадовољства биће вољена особа.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

РАК

Посао

Бавите се новим начинима пословања и проналазите занимљиве методе које се кристалишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока. Осим тога, велике непријатности могу настати уколико ваш посао има везе с комуникацијом или било којим видом саобраћаја.

Биће притиска и неспоразума, али...

Љубав

Време је да се преиспитате којим путем је најбоље да кренете. Вољена особа показује знаке да се спрема промена. Све што се, ових дана, буде одигравало између вас, мала је увертира за оно што тек долази. Промене не морају бити непријатне уколико им спремно кренете у сусрет.

Здравље

Проблеми с очима.

ЛАВ

Посао

Поље комуникације долази до изражаја. Можете се наћи усред велике групе људи, уплетени у разговоре који се тичу вашег пословања. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Окружују вас људи који вам упорно говоре шта и како треба да радите. Не личи на вас да мислите туђом главом, на време се дистанцирајте.

Дистанцирајте се и размишљајте својом главом

Љубав

Пажња је усмерена на ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Могуће су и неке присилне промене на које ћете ви, хтели то или не, морати да реагујете. Склони сте преувеличавању проблема - зато двапут промислите пре него што нешто бесповратно одлучите.

Здравље

Проблеми са пробавом.

ДЕВИЦА

Посао

Самопоуздање опада, предуго чекате на резултате свега онога што сте у протеклом периоду радили. Ако сте се трудили до сада, није мудро да се пред самом завршницом повучете и одустанете. Постоји велика могућност да оно на чему сте толико радили пропадне, а паралелно с тим искрсне потпуно нови посао који вам доноси много већи бољитак од очекиваног.

Предуго чекате резултате, не повлачите се пред завршницом, јер све може да пропадне.

Љубав

Нисте довољно упорни. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили несигурност. Пре него што то опет урадите, преиспитајте себе шта вам је важније, сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте почели да бежите.

Здравље

Хроничан умор.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

ВАГА

Посао

Пред вама је изазован период јер ћете бити у прилици да, једним потезом, разрешите недоумице многим људима. Осећај моћи и контроле над путањом сарадника ствара лажну самоувереност. Будите пажљиви ових дана, нарочито ако вам је поверена улога од које сви беже, а то је да подвучете црту и одлучите ко ће шта и да ли ће, у наредном периоду, радити.

Будите пажљиви ако сте руководилац.

Љубав

Уколико своју нервозу и напетост будете емитовали на партнера, постоји велика шанса да кризу која може бити краткотрајна продубите и на тај начин и продужите. Уколико се одважите на искрен разговор, вратићете оптимизам иако реални проблеми могу, и даље, да остану нерашчишћени.

Здравље

Прехлада.

ШКОРПИЈА

Посао

Извесни су проблеми у односима с колегама. Ваша каријера могла би поћи силазном путањом ако се залетите у велике акције. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите. Ово није време за решавање било каквих заврзлама. Ваша искреност неће осигурати победу, без обзира на то колико сте у праву.

Проблеми са колегама су извесни, не продубљујте проблеме са људима од којих зависите.

Љубав

Оптерећени сте љубавним животом. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

Здравље

Проблеми са синусима.

Прочитајте још: Тања Вељковић открива: Јупитер и Сатурн најављују долазак НОВЕ СИЛЕ која ће владати 200 година

СТРЕЛАЦ

Посао

Превише сте успавани. Недеља је савршена да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени. Осим тога, покушајте ових дана да намирите неке старе финансијске обавезе и на најбезазленији начин то пребринете.

Пробудите се. Решите финанасије.

Љубав

Тежите ка слободи, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за промене. Добронамерно и стрпљиво приступите партнеру, једино ћете на тај начин избећи транзите који најављују могућност малих непријатности које могу битно да поремете ток ваше љубавне везе.

Здравље

Посетите стоматолога.

ЈАРАЦ

Посао

Новац вам долази, али уз велику муку и труд. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, рад и одрицање, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са надређеним лицима. Крајем недеље могуће је мало побољшање расположења иако ће неки проблеми потрајати још неко време.

Новац стиже, уз муку и труд!

Љубав

Паралелно са изазовном путањом која осликава ваш професионални живот, емотивни односи постају све проблематичнији. Вољена особа је под тензијом, а могућа је и додатна непријатност уколико почнете са правдањем. У фази сте потпуног вербалног неразумевања.

Здравље

Проверите крвну слику.

ВОДОЛИЈА

Посао

Стижу наизглед позитивне вести везане за посао. Информација долази од особе с којом сте пословно повезани. Ако вам се обраћа у поверењу, или ако је тема целе ситуације нешто закулисно, будите на опрезу јер можете бити изложени манипулацији и лажима које ће вас уздрмати. Своја очекивања сведите на минимум како се не бисте разочарали.

Стиже информација с посла. Закулисне радње.

Љубав

Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. На све то партнер вас притиска, па ваше незадовољство може ескалирати на потпуно погрешан начин. Колико год да сте изазвани, одложите реакцију и прећутите.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Писмо МАСОНА које се ПРЕПРИЧАВА: Испровоцираћемо социјалну КАТАКЛИЗМУ и отворити врата ЛУЦИФЕРУ

РИБЕ

Посао

Притиснути сте темпом који вас прати већ извесно време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете. На све ово нуде вам се и нова задужења. Успорите мало и не прихватајте све што се нуди јер нисте свемогући.

Притиснути сте темпом. Проблеми. Сами сте све преузели на себе и сада пливајте.

Љубав

Препуштате се илузијама, дозвољавате себи да утонете у царство маште и снова. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим благонаклоним понашањем шаље сигнал да вас поштује, а ви верујете да су у питању љубавни сигнали.

Здравље

Проблеми са варењем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Post a Comment
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.