Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОСКОПСКИ ЗНАКОВИ

Ово су НАЈДУБЉЕ ТАЈНЕ које вам хороскопски знакови никада неће открити

За неке особине вашег карактера знају само најближи. Али звезде виде све...

1682802850_shutterstock_90698281.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоје тренуци и ситуације које најрадије никада никоме не бисмо открили. Ево шта крије сваки хороскопски знак.

Ован

Представници овог знака изгледају апсолутно сигурни у себе. Али, нећете веровати, понекад и они сумњају у себе, иако се труде да ово никоме не покажу. Чини се да увек знају свој следећи корак и понекад се стиде да покажу да нису спремни за то.

Прочитајте још: Ову мацу називају Т-РЕКС, прати је пола МИЛИОНА људи, а њен живот ће вас РАСПЛАКАТИ (ВИДЕО)

Бик

Скривање емоција је оно што Бик најбоље ради. Људи који га не познају добро ће поверовати у његов широки осмех и неће схватити да се иза тога крије некаква туга.

Близанци

Близанци – покушајте да не покажете како их раскиди боле. Ипак, много пате и тешко могу да прођу даље. Али у исто време то раде, а ово је прави подвиг.

Рак

Ракови имају добар смисао за хумор, али га користе да сакрију своју рањивост. Они могу бити саркастични и претварати се да их ништа не додирује или не држи, иако у стварности то није случај.

Лав

Лавови су једни од најљубазнијих људи које ћете икада срести. Истовремено, изгледају апсолутно сигурни у себе, а неки се чак и плаше своје асертивности. Колико је сумњив овај знак Зодијака знају само најближи људи.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Девица

Девице се труде да никоме не покажу своја права осећања, па често крију да им се неко свиђа. Прво, плаше се одбијања, а друго, плаше се превеликих обавеза. Дакле, први, док не буду сигурни у реципроцитет, никада неће бити признати.

Вага

Ваге су толико често повређене да сада покушавају да не очекују ништа од могућих веза - било да су пријатељске или љубавне. Истовремено, навикли су да вешто скривају бол или негодовање, тако да особа која им је нанела невоље можда и не зна за то. Представници овог знака су савладали технику каменог лица до савршенства.

Шкорпија

Постоји само једна емоција коју Шкорпије тешко контролишу – љубомора. Ипак, знајући ову особину иза себе, покушавају да не покажу да су љубоморни.

Стрелац

Прочитајте још: ДА ЛИ СЕ ПАС МОЖЕ ПРЕХЛАДИТИ? Симптоми су готово исти као и код људи, а зима није једини период када се могу разболети

Стрелци су обично веома оптимистични. Тешко их је наљутити, али ако је то могуће, боље је клонити се њих. Истовремено, Стрелци схватају да не могу да контролишу свој бес, па покушавају да га сакрију и обуздају што је више могуће.

Јарац

Јарчеви су толико навикли да буду снажни и независни да никада ни са ким не деле своје проблеме или искуства. Мрзе да су рањиви, али им је понекад потребна и подршка.

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

Водолија

Водолије могу да мрзе саговорника до сржи, али он никада неће сазнати за то. Представници овог знака веома дубоко крију своје симпатије и антипатије. И тешко је рећи да ли је то предност или мана.

Рибе

Рибе су изузетно емотивне и тешко се носе са искуствима. Спремни су да у сваком тренутку бризну у плач, на пример, присећајући се болног раскида или смрти вољене особе. Али у исто време, они не желе да се сматрају плачљивим бебама и покушавају да обуздају ове емоције.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas