Oglas
· · Komentari: 0
PREDVIĐANJA

Pandemija korona virusa će trajati dok MARS ne izađe iz OVNA, a tek onda sledi SPEKTAKL!

Astrolozi su predvideli da će se planeta pobuniti, ali nisu znali da je virus tek početak!

1600440634_Depositphotos_44564297_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

U godišnjem specijalnom izdanju "Trećeg oka" ni jedan astrolog nije spomenuo pandemiju koja je apsolutno obeležila ovu godinu.

Kako se dogodilo da, bukvalno, svi astrolozi previde pandemiju?

- To nije čudno, ako se zna kako se radi prognoza. Godišnja prognoza je prilično nezahvalan posao za svakog astrologa.

Suzana Ban Foto: V.Danilov

Da biste sagledali šta je to što dolazi, ispred sebe morate imati horoskope država, poznatih lidera, poznavati geopolitičku situaciju u svetu, imati ideju u kom smeru nešto može ići, pa tek onda izvesti zaključak - kaže Suzana Ban, čuveni astrolog koja je imala najtačniju prognozu ove godine.

Pročitajte još: MARS kreće retrogradno i PRVI PUT od februara SVE će postati JASNO

Suzana Ban je predvidela pad Mila Đukanovića o čemu možete pročitati OVDE.

Svi su predvideli da će se planeta pobuniti, ali kroz elementarne nepogode, što virus - jeste.

- Kada vidimo teške aspekte koji se odnosu na planetu, pomislićemo da stižu veliki zemljotresi ili nešto slično vezano za prirodu. Kome bi palo na pamet da će se Zemlja zatresti, život na njoj praktično zaustaviti, a da će uzrok biti - virus? Zbog toga nikome nije palo na pamet da nas u težak ciklus, u koji civilizacijski ulazimo, uvodi maleni virus - objašnjava Suzana Ban.

Pročitajte još: U NOVEMBRU sve će izgledati kao RUŽAN SAN, granice će početi da se otvaraju, a šta nas čeka od NOVE GODINE?!

Virus donosi promene
Drugo pitanje koje se nameće je da li je virus "reč prirode" ili ljudskih ruku delo. Odgovor je uvek jedan: ono što je ljudskom rukom napravljeno - pečat univerzuma.  Nebitno je da li je kovid 19 veštački napravljen ili se priroda naljutila. Rezultat je isti, nužda nas tera na promene.

Nema astrologa koji ne upozorava na to da se planeta buni, međutim, svi pomislimo na elementarne nepogode, klimatske promene, vulkane, zemljotrese...

Daleko smo od izlaza...

- Što se tiče aktuelnih konstelacija, mislim da smo daleko od izlaza. Naime, ono što se na nebu odigravalo protekle zime, ove jeseni se, na neki način, ponavlja - kaže Ban.

Mars je simbol virusa

Razlika je u tome što je Mars, planeta koju posmatram kao simbol virusa, zimus kada je buknula epidemija, bio u Jarcu, znaku gde je egzaltiran. Na tom mestu, pojačan Jupiterom, Saturnom i Plutonom, dobio je na snazi i pokazao nam šta sve može da izazove.

Pročitajte još: Posle 735 GODINA: Srele su se TRI PLANETE, stari svet će se raspasti i u DECEMBRU počinje NOVI POREDAK

Istovremeno, Saturnov ulazak u Vodoliju, u martu, zaledio je svu simboliku znaka Vodolije - društveni život, humano društvo u celini. I ne samo to, egzaktno, baš tog jutra kada je ušao u Vodoliju i aktivirao kvadrat s Uranom iz Bika - oglasio se kroz zemljotres koji je pogodio Zagreb.

Od maja do juna smo mislili da jenjava, a onda je Mars ušao u Ovna i postao brz, surov, jak.
Pandemija Foto: Piksabej

U periodu kada je tranzitni Mars ušao u znak Riba, od polovine maja do kraja juna, ponadali smo se da pandemija jenjava, a onda, kada je stiglo toplo vreme, umesto da se, kako smo očekivali, sve završi, virus je dobio na snazi - baš onakvoj kakvu ima Mars u Ovnu, brz, surov, jak.

Mars će tek u januaru konačno ući u Bika.

- Najgore je od svega što će Marsov tranzit u Ovnu, koji je u toku od kraja juna, potrajati sve do januara 2021, kada će ova planeta konačno ući u Bika - ističe Suzana Ban.

Pročitajte još: Najviše državnika je rođeno u OVOM znaku, a ne prezaju ni od ORUŽJA!

Do kada će virus biti prisutan?

- Rezimiraću. Virus će, jačim ili slabijim intenzitetom, biti sveopšte prisutan do sledećeg proleća. Jako nepovoljan period su jesen i zima, a decembar nosi planetarne potrese, bilo da se radi o identičnim scenarijima koje smo prošli u martu ove godine, ili nam slede velike poteškoće - najavljuje Suzana Ban.

Svi se osvrćemo u virus, a prava planetarna promena tek sledi!

Svakako, konačan ulazak Saturna u Vodoliju neće proći neosetno, ipak, nadajmo se, bez velike štete i nenadoknadivih posledica. Bez obzira na to što se sada svi osvrćemo na situaciju s virusom, ono pravo što planetarni aspekti ukazuju - tek sledi.

Pročitajte još: PIRAMIDE leče rak i zato ih gradimo u Rusiji, a SOKOBANJA bi bila balkanski centar

Civilizacijski prolazimo ozbiljan filter...

Naime, globalno, nalazimo se na pragu perioda tokom kojeg ćemo civilizacijski proći ozbiljan "filter". To će trajati do 2023. godine, a očekujem aktivaciju svega destruktivnog što mi kao ljudska bića umemo da smislimo. Velika ekonomska kriza, preraspodela moći svetskih sila, mogući ozbiljni ratni sukobi. Na sve to, negostoljubiva planeta Zemlja koja će nam svojim ćudima slati signal da je krajnje vreme za buđenje - zaključuje Suzana Ban.

  Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas