· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ДО 22. ЈУЛА (2 ДЕО)

РИБЕ ће заплакати, ВАГУ чека непријатност, само ОВАЈ знак може да ОДАХНЕ

Водолија ће размишљати о покретању посла, а ево шта звезде о томе мисле.

1592551322_Depositphotos_6410357_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ВАГА

Посао

Желите да све напустите и живот из корена промените, али свесни сте последица таквих одлука, па на неки начин све игноришете. Потискивање незадовољства на пословном плану може проузроковати озбиљне сметње, нарочито у односу са сарадницима, јер они осећају да сте ментално одсутни. Све то заједно може бити узрок ваших озбиљних грешака у раду, а то би вам још више закомпликовало ионако непријатну ситуацију. Не губите оптимизам, све је пролазно, па и ова фаза која је, у ствари, увертира за предстојеће промене.

Не потискујте проблеме на послу, није добро.

Љубав

На овом плану вам је све некако мутно и нејасно. Бавите се темама које се односе на прошлост, али никако да пронађете заједничко решење којим бисте ставили тачку на минуле дане. Позитиван помак стиже крајем периода, али и даље остајете у вибрацији мистерије и нејасног односа с партнером. Колико год да се трудите да ствари поставите искрено и на право место, неки детаљи ће вам и даље остајати нејасни и нерешени.
Здравље

Стомачни проблеми.

Прочитаје још: Издржите до ЈУНА, јер почела је да влада ВЕНЕРА: ВЕЗЕ ће се прекидати и појавиће се БИВШЕ љубави, а многе ће због КРЕДИТА болети глава

ШКОРПИЈА

Посао

Веселе вас победе које сте извојевали, па вас то наводи на осећај да сте свемогући. Будите опрезни при куповини, нарочито почетком овог периода, јер за вас ово није право време за трговину. Врло брзо ће вам на наплату доћи краткотрајно финансијско опуштање, а тада ће вас савладати паника. Ипак, нема разлога за панику, јер ћете у тренутку када вам све буде деловало безнадежно пронаћи решење које је све време било пред вама али га ви нисте узимали у обзир.

Будите опрезни прикуповини, јер ...

Љубав

Необично вам пријају необавезна дружења са људима с којима вас везују заједничке потребе, а то су одмор и уживање. У том амбијенту љубавни план трпи. Као да вам је више стало до околине него до вољене особе. Уколико не будете паметно избалансирали овакву планетарну расподелу енергије, друга страна може ваше чудно понашање погрешно протумачити, а затим и повући потезе који ће трајно нарушити партнерски однос.

Градите однос у љубави

Здравље Мигрена.

СТРЕЛАЦ

Посао

Известан је прилив енергије, како на пословном, тако и на приватном плану. Не знате где ћете пре, са сваке стране се нижу динамична дешавања која од вас траже потпуну концентрацију. Радо бисте се повукли на неко време и предахнули, али то је у овом периоду немогуће, јер вам стижу нови директори или шефови који задају задатке у оквиру којих ви имате важну улогу. Крајем периода могуће је путовање на коме вам се могу поклопити коцкице па да, бар накратко, приуштите себи предах од свега.

Стиже прилив енергије на свим пољима...

Љубав

Задовољство лежи у окружењу породице и укућана. Стижу значајне промене, било да се ради о новом члану, кућном љубимцу или некој сличној промени којом ваша оаза мира добија на квантитету. Некима ће овај период донети велике животне промене које ће бити извор радости. Без обзира на то што је период прилично повољан, будите пажљиви у дискусијама јер су могући непријатни неспоразуми са особама које су вам блиске.

Здравље

Проблеми с варењем.

ЈАРАЦ

Посао

Пазите се брзоплетости, нарочито ако у овом периоду морате да донесете важну одлуку. Непријатна дешавања у радном окружењу захтевају од вас да превазиђете сопствена ограничења и савладате нове начине функционисања. Планетарни аспекти указују на то да вам се, упркос потешкоћама, отвара могућност да остварите нове увиде који ће вас убудуће одвести на сасвим нову путању. Ако ово савладате на самом почетку периода, награда стиже већ од краја месеца, када ће се финансијска ситуација знатно поправити.

Немате све информације о осови коју волите

Љубав

Ово је део вашег живота који мора да претрпи озбиљну корекцију. Околности вас приморавају да рационално сагледате све, иако ништа није чисто и јасно. Свесни сте тога да немате све информације о особи до које вам је стало, а с друге стране, прихватате половичан љубавни однос јер вам се то, из неког разлога, исплати. Љубав зачињена интересним мотивима за вас може бити пренапорна, па до краја овог периода можете од свега и одустати.

Опрез са изјавама!

Здравље

Болови у леђима.

ВОДОЛИЈА

Посао

Озбиљно размишљате о томе да ли је за вас боље да своју професионалну путању наставите самостално или да радите за неког другог. Ово је период када ћете доспети у центар пажње и највероватније ћете се веома поносити својом позицијом. Сада је потребно да сву своју креативну енергију уложите у рад како бисте квалитетно одговорили на све пословне изазове који ће се поставити испред вас. У оквиру тога предстоји вам једна сасвим нова пословна путања, која вас води ка новом радном месту.

Размиљате о сопственомбизнису, зашто да не

Љубав

Прија вам топлина породичног и љубавног гнезда. Вољена особа има слуха за све ваше потребе. Почетком периода љубав добија крила, иако ћете се истовремено осећати једним делом незадовољно, јер у вашој природи је непресушна потреба за доказивањем љубави и присуством романтике која вас уверава да сте вољени. Како год било, веза тежи ка стабилизацији, а то је нешто што вам је у овом тренутку исцељујуће.

Здравље

Костобоља.

Прочитајте још: Кинески хороскоп ДРУГИ ДЕО: Како ће година ПАЦОВА утицати на друге знаке?

РИБЕ

Посао

Нерешене ситуације које вучете из прошлости изгледају много горе него што то заиста јесу. До краја периода бићете у вакууму, са свих страна сте под некаквим невидљивим притиском који не можете да објасните, али га и те како осећате. Срећна вест је да је то пролазна фаза, јер ће се ствари ипак покренути с мртве тачке. Свему претходи једно важно решење које вам отвара нова сазнања и могућности за напредовања каква нисте ни сањали. До тада, останите стрпљиви, пазите коме се поверавате и никога не критикујте.

Разрешите проблеме из прошлости, јер...

Љубав

Посвећени сте послу, па за вољену особу остаје мало слободног времена које, пак, не користите максимално. Иако сте у налету добре енергије, занемарујете да је ваш пословни успех само ваша победа и да партнер очекује онај део вашег бића за који мисли да му припада. Раскорак у очекивањима може произвести лошу комуникацију, због чега бисте пропустили важне тренутке које никада више нећете надокнадити.

Здравље

Чувајте се повреда.

Први део хороскопа можете ПРОЧИТАТИ ОВДЕ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.