Oglas
· · Komentari: 0
HOROSKOP DO 22. JULA (2 DEO)

RIBE će zaplakati, VAGU čeka neprijatnost, samo OVAJ znak može da ODAHNE

Vodolija će razmišljati o pokretanju posla, a evo šta zvezde o tome misle.

1592551322_Depositphotos_6410357_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

VAGA

Posao

Želite da sve napustite i život iz korena promenite, ali svesni ste posledica takvih odluka, pa na neki način sve ignorišete. Potiskivanje nezadovoljstva na poslovnom planu može prouzrokovati ozbiljne smetnje, naročito u odnosu sa saradnicima, jer oni osećaju da ste mentalno odsutni. Sve to zajedno može biti uzrok vaših ozbiljnih grešaka u radu, a to bi vam još više zakomplikovalo ionako neprijatnu situaciju. Ne gubite optimizam, sve je prolazno, pa i ova faza koja je, u stvari, uvertira za predstojeće promene.

Ne potiskujte probleme na poslu, nije dobro.

LJubav

Na ovom planu vam je sve nekako mutno i nejasno. Bavite se temama koje se odnose na prošlost, ali nikako da pronađete zajedničko rešenje kojim biste stavili tačku na minule dane. Pozitivan pomak stiže krajem perioda, ali i dalje ostajete u vibraciji misterije i nejasnog odnosa s partnerom. Koliko god da se trudite da stvari postavite iskreno i na pravo mesto, neki detalji će vam i dalje ostajati nejasni i nerešeni.
Zdravlje

Stomačni problemi.

Pročitaje još: Izdržite do JUNA, jer počela je da vlada VENERA: VEZE će se prekidati i pojaviće se BIVŠE ljubavi, a mnoge će zbog KREDITA boleti glava

ŠKORPIJA

Posao

Vesele vas pobede koje ste izvojevali, pa vas to navodi na osećaj da ste svemogući. Budite oprezni pri kupovini, naročito početkom ovog perioda, jer za vas ovo nije pravo vreme za trgovinu. Vrlo brzo će vam na naplatu doći kratkotrajno finansijsko opuštanje, a tada će vas savladati panika. Ipak, nema razloga za paniku, jer ćete u trenutku kada vam sve bude delovalo beznadežno pronaći rešenje koje je sve vreme bilo pred vama ali ga vi niste uzimali u obzir.

Budite oprezni prikupovini, jer ...

LJubav

Neobično vam prijaju neobavezna druženja sa ljudima s kojima vas vezuju zajedničke potrebe, a to su odmor i uživanje. U tom ambijentu ljubavni plan trpi. Kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe. Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu raspodelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno protumačiti, a zatim i povući poteze koji će trajno narušiti partnerski odnos.

Gradite odnos u ljubavi

Zdravlje Migrena.

STRELAC

Posao

Izvestan je priliv energije, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Ne znate gde ćete pre, sa svake strane se nižu dinamična dešavanja koja od vas traže potpunu koncentraciju. Rado biste se povukli na neko vreme i predahnuli, ali to je u ovom periodu nemoguće, jer vam stižu novi direktori ili šefovi koji zadaju zadatke u okviru kojih vi imate važnu ulogu. Krajem perioda moguće je putovanje na kome vam se mogu poklopiti kockice pa da, bar nakratko, priuštite sebi predah od svega.

Stiže priliv energije na svim poljima...

LJubav

Zadovoljstvo leži u okruženju porodice i ukućana. Stižu značajne promene, bilo da se radi o novom članu, kućnom ljubimcu ili nekoj sličnoj promeni kojom vaša oaza mira dobija na kvantitetu. Nekima će ovaj period doneti velike životne promene koje će biti izvor radosti. Bez obzira na to što je period prilično povoljan, budite pažljivi u diskusijama jer su mogući neprijatni nesporazumi sa osobama koje su vam bliske.

Zdravlje

Problemi s varenjem.

JARAC

Posao

Pazite se brzopletosti, naročito ako u ovom periodu morate da donesete važnu odluku. Neprijatna dešavanja u radnom okruženju zahtevaju od vas da prevaziđete sopstvena ograničenja i savladate nove načine funkcionisanja. Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, uprkos poteškoćama, otvara mogućnost da ostvarite nove uvide koji će vas ubuduće odvesti na sasvim novu putanju. Ako ovo savladate na samom početku perioda, nagrada stiže već od kraja meseca, kada će se finansijska situacija znatno popraviti.

Nemate sve informacije o osovi koju volite

LJubav

Ovo je deo vašeg života koji mora da pretrpi ozbiljnu korekciju. Okolnosti vas primoravaju da racionalno sagledate sve, iako ništa nije čisto i jasno. Svesni ste toga da nemate sve informacije o osobi do koje vam je stalo, a s druge strane, prihvatate polovičan ljubavni odnos jer vam se to, iz nekog razloga, isplati. LJubav začinjena interesnim motivima za vas može biti prenaporna, pa do kraja ovog perioda možete od svega i odustati.

Oprez sa izjavama!

Zdravlje

Bolovi u leđima.

VODOLIJA

Posao

Ozbiljno razmišljate o tome da li je za vas bolje da svoju profesionalnu putanju nastavite samostalno ili da radite za nekog drugog. Ovo je period kada ćete dospeti u centar pažnje i najverovatnije ćete se veoma ponositi svojom pozicijom. Sada je potrebno da svu svoju kreativnu energiju uložite u rad kako biste kvalitetno odgovorili na sve poslovne izazove koji će se postaviti ispred vas. U okviru toga predstoji vam jedna sasvim nova poslovna putanja, koja vas vodi ka novom radnom mestu.

Razmiljate o sopstvenombiznisu, zašto da ne

LJubav

Prija vam toplina porodičnog i ljubavnog gnezda. Voljena osoba ima sluha za sve vaše potrebe. Početkom perioda ljubav dobija krila, iako ćete se istovremeno osećati jednim delom nezadovoljno, jer u vašoj prirodi je nepresušna potreba za dokazivanjem ljubavi i prisustvom romantike koja vas uverava da ste voljeni. Kako god bilo, veza teži ka stabilizaciji, a to je nešto što vam je u ovom trenutku isceljujuće.

Zdravlje

Kostobolja.

Pročitajte još: Kineski horoskop DRUGI DEO: Kako će godina PACOVA uticati na druge znake?

RIBE

Posao

Nerešene situacije koje vučete iz prošlosti izgledaju mnogo gore nego što to zaista jesu. Do kraja perioda bićete u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete da objasnite, ali ga i te kako osećate. Srećna vest je da je to prolazna faza, jer će se stvari ipak pokrenuti s mrtve tačke. Svemu prethodi jedno važno rešenje koje vam otvara nova saznanja i mogućnosti za napredovanja kakva niste ni sanjali. Do tada, ostanite strpljivi, pazite kome se poveravate i nikoga ne kritikujte.

Razrešite probleme iz prošlosti, jer...

LJubav

Posvećeni ste poslu, pa za voljenu osobu ostaje malo slobodnog vremena koje, pak, ne koristite maksimalno. Iako ste u naletu dobre energije, zanemarujete da je vaš poslovni uspeh samo vaša pobeda i da partner očekuje onaj deo vašeg bića za koji misli da mu pripada. Raskorak u očekivanjima može proizvesti lošu komunikaciju, zbog čega biste propustili važne trenutke koje nikada više nećete nadoknaditi.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Prvi deo horoskopa možete PROČITATI OVDE

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas