· · Коментара: 0
НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП

Шта нас чека до 20. септембра: ШКОРПИЈА је темпирана бомба, а ДВА знака ће променити живот из КОРЕНА

Стрелац и Девица морају да почну да контролишу ситуацију, а Водолија ће се дубоко разочарати.

1599809665_Depositphotos_315589502_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

ОВАН

Посао

Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље па та дилема може да у вама изазове велике недоумице. Немате много времена за колебање, морате брзо да делујете. Не трошите време на љутњу и страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте интуицију. Решење није компликовано, али ви се упорно држите старе приче копањем по догађајима из прошлости.

Немате времена за колебање, морате да делујете и најбоље је да послушате интуицију.

Љубав

Ослањате се на партнера, уместо да засучете рукаве и излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може да поремети односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље

Нервоза.

БИК

Посао

Ово је време када је потребно да се примирите. Најпаметније је да избегавате ситуације у којима нешто треба да докажете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема јер свака може да се развије у озбиљан сукоб. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и стрпљиво сачекајте боља времена.

Примирите се, држите се подаље сукоба.

Љубав

Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна тензије. То изискује доста енергије која вам, иначе, недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате, па због тога спустите лопту и одустаните од надмудривања.

Здравље

Бронхитис.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

БЛИЗАНЦИ

Посао

Стижу новости, али на ваше велико изненађење, неповољне. Неки људи су вам нехотице пренели лажне вести. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период јер ускоро стиже наговештај промена, а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер разрешење свега, засад, није у вашој моћи.

Спремтите се за шок, а онда и разрешење.

Љубав

Једна фаза ваше љубавне везе пролази, па је крајње време да размислите о следећем кораку. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Размислите, можда ваше оклевање долази из преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: Прорачуната је, ОЗБИЉНА, систематична и ПОУЗДАНА, а без ње би у свету ВЛАДАО ХАОС

РАК

Посао

Иако сте у прилично доброј форми истовремено се осећате спутано и заробљено. Добра страна таквог аспекта је у томе што ви под притиском сјајно функционишете па ћете, до краја овог периода, без обзира на осећај несхваћености, постићи врхунске резултате у пословима за које мислите да нису важни. То што будете ових дана урадили, у будућности ће се исплатити.

У одличној сте форми, али се осећате спутано

Љубав

Шта год да урадите и како год да се поставите, ових дана ви сте сумњиво лице. У светлу тога, превентивно, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате. Један од пријатеља може да вас, нехотице, изда.

Здравље

Проблеми с кожом.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

ЛАВ

Посао

Ово је период током кога бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о важној пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна - особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Све што ових дана радите темељно и стрпљиво двапут проверите.

Склопићете нови уговор, али све добро прочитајте, јер неће бити како сте се договорили

Љубав

С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она потенцира озбиљне теме. Ових дана сте склони преувеличавању емотивних проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам непријатна дискусија, а некима чак и озбиљна свађа.

Здравље

Алергије.

Где је проблем ту је и разрешење, где је новац ту је и неочекивани трошак Фото: Депозит

ДЕВИЦА

Посао

Много тога сте започели, на више страна мање пројекте који вам се допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте досад урадили, у наредном периоду ће се вишеструко исплатити. Одлазак на кратак пут може бити идеалан потез у овом тренутку.

Расплинули сте се и треба вам предах.

Љубав

У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте љубав прихватили као нешто у шта није неопходно посебно улагати.

Здравље

Чувајте се повреда.

Прочитајте још: ПИРАМИДЕ лече рак и зато их градимо у Русији, а СОКОБАЊА би била балкански центар

ВАГА

Посао

Известан је мањи финансијски добитак али истовремено и неочекивани трошкови. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које могу да вас узнемире. Не препуштајте се првом утиску. Заједно с хаосом стиже и право решење којим ћете, на крају, схватити да је све што се десило, без обзира на то колико је било непријатно, на крају корисно за вас.

Стиже добитак, али и трошкови. Стижу и промене, али и паника.

Љубав

Привлачи вас особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала, јер колико год будете обазриви ваша тајна ће бити откривена.

Здравље

Гастритис.

Прочитајте још: У Београду постоји књига од ЉУСКИХ КОСТИЈУ и потпис последњег ПРАВОСЛАВНОГ ЦАРА: Ево приче!

ШКОРПИЈА

Посао

Ви сте као темпирана бомба. Није повољно време за покретање нових послова јер сте изложени приливу енергије коју ћете тешко контролисати. Последица тога могу бити брзоплете реакције којима ништа нећете постићи. Крај недеље наговештава завршетак важних послова, али будите на опрезу јер чак и најсигурнији послови могу да се искомпликују.

Смирите се, јер не можете да се контролишете.

Љубав

Подршка вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има велику важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље

Проблеми с ногама.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

СТРЕЛАЦ

Посао

Никако се не сналазите у хаосу у коме сте се затекли. Стагнирате у свему, али не губите наду. Све што се ових дана дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су, због ваших несмотрених потеза, у изгледу непријатности у виду опомена о заосталим дуговањима.

Не сналазите се у хаосу, стагнирате, али не губите наду, јер ће се отворити прилика.

Љубав

Препуни сте позитивне енергије. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су такви планови нереални све док у томе не учествује и друга страна. Тензија између вас и партнера све више расте. Ако се не будете приземљили односи могу да захладне.

Здравље

Болови у стомаку.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

ЈАРАЦ

Посао

Известан је мањи прилив новца који можете потрошити на ситна задовољства, иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Ако сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни, нарочито ноћу. Постоји опасност и од физичких повреда па у том смислу будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито на послу.

Стиже прилив новца, али га не трошите...

Љубав

Чим се ослободите пословних обавеза, романтично расположење расте. Вољена особа очекује да јој посветите њених пет минута. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Повољан је период за краткотрајно путовање и одмор.

Здравље Чувајте леђа.

Прочитајте још: ДО СЕПТЕМБРА: Венера упозорава да није време за БРАК, Јупитер да се НЕ ЗАДУЖУЈЕМО, а Сатурн нас враћа да поправимо ГРЕШКЕ

ВОДОЛИЈА

Посао

Ви одлично знате којим путем морате да идете, уколико желите успех. Истовремено, све што започињете осуђено је на блокаду. Неки људи, којима сте веровали, не испуњавају ваша очекивања. Тренутне тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите приоритете. Идеје којима се водите нису лоше ако их спроведете у право време.

Добро знате којим путем идете, али све је осуђено на блокаду, рачунате на погрешне људе.

Љубав

Нисте сигурни како да се поставите па вам је најлакше да сву одговорност свалите на другу страну. Ако вас савладају страхови, упашћете у озбиљан сукоб с вољеном особом јер нисте у праву. Променљивост расположења може трајно да поремети партнерски однос.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

РИБЕ

Посао

Под великим сте притиском јер вас мучи осећај велике одговорности. На вама је да донесете важне одлуке којима ћете повредити неке људе. Пошто је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама јесу непријатне, али дугорочно могу бити веома исплативе.

Мучи вас осећај велике одговорности, морате донети одлуке, јер су пред вама промене.

Љубав

Не знате шта желите. С једне стране волите своју слободу, а с друге, прија вам да имате некога поред себе. Нестабилно расположење може да вас наведе на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити па није паметно да сада уводите промене у однос с партнером. Брем док не видите чиме располажете.

Здравље

Чувајте плућа.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.