Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

10 НАЈБОЉИХ ТРИКОВА за прање аутомобила који ће вам уштедети време и новац

Криза трошкова живота се наставља и једна од првих ствари која се дешава у оваквом тренутку је да гледате како да уштедите, а једна од првих ставки би могло да буде и коришћење услужног прања кола

1652430703_cleaning-gd9f9cd37f_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Време је да засучете рукаве и урадите то сами, али пре него што почнете, узмите у обзир ове корисне савете. 

1. Користите пасту за зубе да очистите фарове

Паста за зубе је одлична за чишћење зуба и фарова, ко би рекао? Корисници ТикТок-а препоручују коришћење старе четкице за зубе или крпе да нежно утрљате пасту за зубе пре него што је обришете да бисте открили јасне, сјајне фарове.

2. Уклоните мрље пеном за бријање 

Корисници ТикТок-а користе пену на својим пресвлакама да уклоне мрље, једноставно попрскају мало по седиштима, утрљају је рукама или четком, а затим користе влажну крпу да је оперу.

Прочитајте још: ШЕСТ ТРИКОВА који ће вам помоћи да постанете ВЕШТИЈИ У ВОЖЊИ: Ово су тајне најбољих возача

3. Очистите контролну таблу маслиновим уљем

Ако ваша контролна табла изгледа мало дотрајало, корисници ТикТок-а предлажу да у њу утрљате неколико капи маслиновог уља меком крпом како бисте јој дали нови живот. 

4. Сирће спречава мрљање прозора

Коришћење сирћета на ветробранском стаклу и прозорима на вратима помоћи ће вам да избегнете било какве мрље након што их оперете. Једноставно их обришите сирћетом пре него што исперете чистом водом. 

Фото: Пиксабеј

5. Користите четкицу да уђете у мале пукотине

Корисници ТикТок-а су открили да је употреба четкице за декорацију савршена за улазак на места која нормална крпа не може. Попрскајте средство за чишћење по унутрашњости вашег аутомобила и користите четку да обришете прљавштину. Ово је савршена алатка за уклањање прљавштине из углова и рупа око ручице мењача и централне конзоле. 

6. Употријебите брисач стакла да покупите длаке кућних љубимаца

Гумена трака је одлична у сакупљању длака кућних љубимаца. Користите овај трик на својим пресвлакама и теписима и подигните резултате на виши ниво.

7. Користите силиконски калуп за прикупљање проливеног пића

Силиконски калупи су савршени за прикупљање проливеног пића и мрвица. Када се запрљају, извадите их да бисте очистили, а затим их вратите унутра. 

Прочитајте још: МАЈСТОРИ ОТКРИВАЈУ: Колико често треба МЕЊАТИ УЉЕ у мотору и шта заправо значе ЛАМПИЦЕ на инструмент табли

8. Очистите кожу сапунима

Помешајте шољу благог сапуна за суђе или детерџента за прање веша са неколико шољица воде и користите меку крпу да је набришите на кожна седишта и наслоне за руке како бисте се ослободили прљавштине која се накупила.  

9. Откријте скривену прашину пиштољем за масажу

Коришћење пиштоља за масажу на простиркама и седиштима помаже да се отпусти прљавштина и прашина како бисте могли да је уклоните. 

10. Користите памучне штапиће за чишћење вентилационих отвора

ТикТик чистачи аутомобила су велики љубитељи употребе штапића за уклањање прашине са тешко доступних места као што су ваши отвори за ваздух. Попрскајте подручје са средством за чишћење по избору и користите чисти врх памучног штапића да бисте подигли прашину. Ово је такође одличан начин чишћења око значке у средини вашег волана. 

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas