Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Брука

КАКАВ КИКС! Погледајте како се "џип ренглер" преврнуо на креш-тесту!

У групацији "ФЦА" тврде да је на њиховом тесту све било у реду и да је за све крива сајла, али...

Screenshot_20200511-133850_YouTube.jpg
Фото:Скриншот Јутјуб ИИХС
Oglas

Амерички институт за безбедност саобраћаја на аутопутевима (ИИХС) нема милости према произвођачима возила који су присутни на тржишту САД. Свако ново возило тестирају на "хиљаду начина", указују на свакакве мане (али и предности) попут безбедности или прекомерног загађења ваздуха.

Прочитајте још: Овај ауто памти речи, покрете, додире...Неки пут није лоше ни кад вам “заигра мечка“ (Фото)

Њихови креш тестови нових возила се нешто разликују од европских, па тако постоји и једна фаза теста у коме возило налеће на препреку која симулира судар са другим возилом на путу, под углом какав је најчешће забележен у реалним околностима.

Модел "џип ренглер", којег производи Групација "Фијат-Крајслер аутомобили", није се баш прославио на овом тесту јер се преврнуо!

У ФЦА су затим спровели свој тест, установили да је све ОК, да се теренац код њих није преврнуо и сматрали су да је "крива" сајла која је вукла "ренглера" на тесту.

ИИХС је поновио тест и удвостручио бруку "Џипа" јер се "ренглер" опет преврнуо.

Прочитајте још: "Ролс-Ројс" пише историју

За утеху власницима овог веомна популарног теренца остаје чињеница да лутке које у возилу представљају путнике нису биле "повређене".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas