Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЛАТКИШИ

Чизкејк по рецепту КЕТО ДИЈЕТЕ: Направите колач у МИКРОТАЛАСНОЈ за свега 15 МИНУТА (РЕЦЕПТ)

Добићете укусан и здрав десерт који можете укључити у уравнотежену исхрану

1661704735_cheesecake-g5146d2fa6_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Прављење кето чизкејк колача је врло једноставно и брзо, а потребно вам је само неколико састојака. Одличан је као десерт, мада се може јести и за доручак или поподневну ужину. Главна ствар је да покушате да укључите ово јело у контекст здраве и разноврсне дијете.

Прочитајте још: Девет трикова који ће вам помоћи да НЕУТРАЛИШЕТЕ МИРИС БЕЛОГ ЛУКА У УСТИМА: Ове намирнице решиће проблем непријатног задаха

Запамтите да кето дијету карактерише озбиљно ограничење угљених хидрата. Тачније, дневно је дозвољено само 20-50 грама. Морате схватити да је прилично тешко придржавати се такве дијете.

Састојци:

  • 200 грама крем сира
  • 1 грчки јогурт
  • 2 велика јаја
  • 1 кашика течног заслађивача
  • 1 десертна кашика ваниле
  • кашика цимета

Припрема:

Прво изаберите посуду погодну за микроталасну пећницу. Сипајте крем сир и добро умутите миксером.
Затим додајте јаја, јогурт, ванилију и течни заслађивач. Можете користити заслађивач у праху, зависи од индивидуалних преференција.

Прочитајте још: Италијанска оброк салата спремна за 10 минута: Лагано и преукусно летње јело за целу породицу (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Помешајте све састојке и ставите форму у микроталасну на максималну снагу на пар минута. Препоручује се да узмете прилично високу форму, јер ће током процеса кувања тесто највероватније порасти, иако ће касније пасти. Након наведеног времена, проверите спремност колача.

Ако није спреман, ставите га у микроталасну још 50 секунди. Међутим, немојте прекорачити препоручено време, иначе ће се текстура посуде променити. Поред тога, резултат може зависити од снаге одређене микроталасне пећнице.

Прочитајте још: Укус који ће вас одушевити: Направите савршени АЈВАР помоћу ОВОГ тајног састојка

Када су ивице колача од сира чврсте, а средина још кремаста, оставите га у микроталасној пећници 10 минута. Након овог времена, посуду ставите у фрижидер на најмање неколико сати. Идеално је оставити преко ноћи.

Затим чизкејк пребаците на тањир и поспите циметом. Ако желите, можете додати какао и ситно сецкане орахе.

За мање од петнаест минута, ваш кето колач од сира ће бити спреман

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas