Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ВИТКЕ

ДИЈЕТА 4 ФАЗЕ: 12 килограма за 28 дана, није лоше?

Ова дијета представља идеални баланс поврћа, воћа, орашастих плодова, семенки, рибе и немасног меса.

1603115113_Depositphotos_70860353_xl-2015.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Захваљујући оваквом начину исхране, богате бројним хранљивим материјама, максимално се сагорева сало и довољи здравље до оптималног нивоа.

Овај дијетални план исхране, поред губитка килограма, побољшава рад штитне жлездедигестивног тракта и користан је за здравље. Губи се 12 килограма за четири недеље.

Шта не сме да се једе?
Млечни и производи од соје, биљна уља, сокови и прерађевине.

Прочитајте још: ДИЈЕТА 80/20 - Ево зашто је звезде воле!

Формула 70:30

Најбољи резултати дијете постижу се ако јеловник испланирамо тако да дневно уносимо 70 одсто биљне хране и 30 одсто протеинских намирница.

Фаза 1

Одмах уведите радикалне промене у јеловник, а не постепене. Заборавите на шећер и угљене хидрате. Једите свеже поврће, али не и кромпир. Једите мало воћа (бобичасто највише), орашасте плодове и семенке, посно месо, домаћа јаја и маслиново уље. Фаза траје две недеље.

Прочитајте још: Време је за ДУГИНУ дијету којом се МРШАВИ 8 килограма и јача ИМУНИТЕТ

Фаза 2

Јеловник остаје исти, али почните да записујете апсолутно све што сте појели током дана. Изгубићете шест килограма.

Избаците нездраву храну и нема гладовања! Фото: Пексел

Фаза 3

У исхрану можете да унесете мало махунарки, интегралне житарице, до два алкохолна пића недељно. Не смете слаткише. Ова фаза траје две недеље.

Фаза 4

Почните, ако већ нисте, да вежбате. Јеловник је као у фази три и наставите да записујете шта сте појели.

Прочитајте још: ПОДМУКЛЕ су и УВЕК НАЂУ ПУТ до нашег стомака: ОВА ПИЋА имају СКРИВЕНЕ КАЛОРИЈЕ

Пример јеловника:

Доручак: кајгана од два јајета са црним луком, паприкама, кељом, поврћем и зеленим чајем.

Ручак: Гарден салата и јабука.

Ужина: хумус са целером или шака орашастих плодова.

Вечера: Гриловано бело месо са броколијем на пари, са паприком и салатом од свежег поврћа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas