Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА МИЛИЦЕ МИЛШЕ: Избацила је две намирнице из исхране и изгубила 10 килограма

Милица Милша се уз помоћ ове исхране отарасила сувишних килограма

1698144013_Foto-Ataimages.rs-Milica-Milsa.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Милица Милша жели да доведе своју линију до савршенства, и чини се да ће јој то поћи за руком у рекордном року. Врло брзо успела је да скине чак 10 килограма, а како је сама рекла ни у једном тренутку није била гладна, а то може само са добро избалансираном исхраном.

 

Глумица је избацила две врсте намирница - оне које садрже просте шећере и бело брашно. Такође, више не једе велике порције.

- Драматично сам смршала и то сам одмах приметила по хаљинама. Сад носим за два конфекцијска броја мању гардеробу! Кројачица је морала да ми сужава и хаљине за снимање, чак су ми и каишеви велики! Одлично се осећам, нисам поспана и имам енергије - рекла је Милица ове године.

За доручак наша глумица поједе овсену кашу, или јаја, интегралне пројице, а за ручак једе јунетину или телетину са поврћем, а вечера јој је посебно важна.

 

- Важно је да не прескачем вечеру. Тад једем салату или паленту са сиром, дозвољена ми је и интегрална тестенина. Имам и три ужине дневно, тако да никад нисам гладна. Слаткиша се не одричем, једем протеински пудинг с чија семеном или здрави чоколадни мус. Најтежа ми је била прва недеља, али истрајала сам - рекла је Милица Милша, која је истакла да је променила исхрану првенствено због здравља, не изгледа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas