Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОПРА ВИНФРИ СКИНУЛА 20 КИЛОГРАМА И ОТКРИЛА КАКО: ''То је начин живота, ОВАЈ начин исхране је тако ослобађајући"

Губитак килограма, с којима се борила целог живота, донело јој је самопоуздање

1685429918_shutterstock_175331414-OPRA-NASLOVNA.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Опра Винфтри (69) се појавила у Италији на презентацији нове колекције модне куће Луј Витон и том приликом показала своју до сада највећу трансформацију. Водитељка са невероватном животном причом никад лепше није изгледала, а истиче да је тајна у томе што је пронашла начин исхране који јој заиста прија.

Обучена у белу комбинацију, која је укључивала кошуљу тунику и панталоне широког краја, Опра је нагласила црним каишем око струка, а колико јој је губитак килограма дао на самопоуздању видљиво је из њеног позирања на црвеном тепиху.

Ова 69-годишњакиња никада није крила да се бори с вишком килограма, али тек је сада успела да уради оно о чему већину свог живота сања. Како је открила, током последњих годину дана одлучила је да потпуно ресетује све навике које је до тада имала.

Променила је исхрану, али и поново узела у руке контролу над својим животом. У најгорем периоду живота Опра Винфри дошла је дошла и до 107 килограма, а и овог пута се одлучила на програм губитка килограма којим је већ једном приликом изгубила више од 20.

- Време је за ресетовање, чистим свој фрижидер. Тако ћу остати на задатом путу- рекла је још прошле године у једном снимку на Инстаграму. Опра је почела да размишља о томе шта једе и узела је "ствар у своје руке" и поново кренула у "Wеигхт Wатцхерсе", с којима је и изгубила 20-ак килограма 2016. године. Тада је рекла:

- Откако сам почела да сарађијем са "Wеигхт Wатцхерсима" изгублиа сам више од 20 килограма. Искрено вам могу рећи, више се не борим и једем све што волим - такосе, тестенину..Ни у једном тренутку се нисам осећала као да ми је нешто ускраћено."

Иначе, тај популарни систем мршављења "Wеигхт Wатцхерс" осмислила је још 60-их година домаћица Џин Нидеч, и током деценија стекла огромну популарност.

Сам програм се заснива на 4 основна принципа - начин исхране, мотивацију за вежбање, корисне навике и групну подршку, а уз све то користи се систем бодовања, захваљујући којем сваки појединац може сам да бира своје оброке.

Систем бодовања иде отприлике овако: 0 бодова за воће и поврће, 2 бода за већину немасног меса, рибе и житарице, док највише бодова носе намирнице богате мастима и шећерима.

Како је рекла Опра још пре неколико година, за тај облик мршављења се одлучила јер је "лакши од било ког другог програма у којем је учествовала". 'То је начин живота, начин исхране који је тако ослобађајући. Ни у једном тренутку се не осећате као да сте на дијети и заиста делује."

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas