· · Komentari: 0

OPRA VINFRI SKINULA 20 KILOGRAMA I OTKRILA KAKO: ''To je način života, OVAJ način ishrane je tako oslobađajući"

Gubitak kilograma, s kojima se borila celog života, donelo joj je samopouzdanje

1685429918_shutterstock_175331414-OPRA-NASLOVNA.jpg
Photo: Shutterstock

Opra Vinftri (69) se pojavila u Italiji na prezentaciji nove kolekcije modne kuće Luj Viton i tom prilikom pokazala svoju do sada najveću transformaciju. Voditeljka sa neverovatnom životnom pričom nikad lepše nije izgledala, a ističe da je tajna u tome što je pronašla način ishrane koji joj zaista prija.

Obučena u belu kombinaciju, koja je uključivala košulju tuniku i pantalone širokog kraja, Opra je naglasila crnim kaišem oko struka, a koliko joj je gubitak kilograma dao na samopouzdanju vidljivo je iz njenog poziranja na crvenom tepihu.

Ova 69-godišnjakinja nikada nije krila da se bori s viškom kilograma, ali tek je sada uspela da uradi ono o čemu većinu svog života sanja. Kako je otkrila, tokom poslednjih godinu dana odlučila je da potpuno resetuje sve navike koje je do tada imala.

Promenila je ishranu, ali i ponovo uzela u ruke kontrolu nad svojim životom. U najgorem periodu života Opra Vinfri došla je došla i do 107 kilograma, a i ovog puta se odlučila na program gubitka kilograma kojim je već jednom prilikom izgubila više od 20.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @latestfashion_10

- Vreme je za resetovanje, čistim svoj frižider. Tako ću ostati na zadatom putu- rekla je još prošle godine u jednom snimku na Instagramu. Opra je počela da razmišlja o tome šta jede i uzela je "stvar u svoje ruke" i ponovo krenula u "Weight Watcherse", s kojima je i izgubila 20-ak kilograma 2016. godine. Tada je rekla:

- Otkako sam počela da sarađijem sa "Weight Watchersima" izgublia sam više od 20 kilograma. Iskreno vam mogu reći, više se ne borim i jedem sve što volim - takose, testeninu..Ni u jednom trenutku se nisam osećala kao da mi je nešto uskraćeno."

Inače, taj popularni sistem mršavljenja "Weight Watchers" osmislila je još 60-ih godina domaćica Džin Nideč, i tokom decenija stekla ogromnu popularnost.

Sam program se zasniva na 4 osnovna principa - način ishrane, motivaciju za vežbanje, korisne navike i grupnu podršku, a uz sve to koristi se sistem bodovanja, zahvaljujući kojem svaki pojedinac može sam da bira svoje obroke.

Sistem bodovanja ide otprilike ovako: 0 bodova za voće i povrće, 2 boda za većinu nemasnog mesa, ribe i žitarice, dok najviše bodova nose namirnice bogate mastima i šećerima.

Kako je rekla Opra još pre nekoliko godina, za taj oblik mršavljenja se odlučila jer je "lakši od bilo kog drugog programa u kojem je učestvovala". 'To je način života, način ishrane koji je tako oslobađajući. Ni u jednom trenutku se ne osećate kao da ste na dijeti i zaista deluje."

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.