Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

ПЕТ најважнијих корака за скидање килограма: Џесика Симпсон је смршала 45кг захваљујући дијети за РЕСЕТОВАЊЕ тела

Џесика Симсон је одувек била препознатљива по свом витком, атрактивном изгледу

1653207090_dzesika.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Дуга плава коса и исклесано тело били су њен заштитни знак, а онда је у новембру прошле године објавила слику испод које је описала своју борбу са вишком килограма и изненадила многе.

Прочитајте још: Милан Марић је драстично променио изглед: Глумац је смршао 24кг, а урадио је само ЈЕДНУ СТВАР

Глумица и певачица Џесика Симсон је на Инстаграму објавила фотографију у бикинију и похвалила се да је смршала 45 килограма, а да шок буде још већи открила је да јој је ово већ трећи пут да је толико смршала.

- Губила сам и поново добила 45 килограма три пута, тако да сам мислила да се овај тренутак никада неће догодити, али напокон пролетње празнике проводим у бикинију. Напоран рад, одлучност и самопоштовање. Од среће сам се и расплакала, написала је Џесика.

Познато је да Џесика дуже време сарађује са личним тренером Харлијем Пастернаком, а он је за "Wомен'с Хеалтх" објаснио на који начин је лепа глумица постигла овај сјајан успех.

Клуч је у пет здравих навика које су постале део Џесикине свакодневице, а ево о чему се заправо ради:

Свакодневна шетња

Џесика је пешачила 14.000 корака дневно, а Пастернак је полако подстицао Џесику на активност, почевши од 6.000 корака дневно, које је временом повећавао.

Оброци по програму за ресетовање тела

Џесика је јела три оброка и две ужине из Харлијевог програма за ресетовање тела. Што значи да је здрава исхрана играла велику улогу у њеном губитку тежине. Овај програм, односно дијета омогућава три оброка и две ужине сваког дана, а сваки оброк укључује протеине, влакна и масти, док су грицкалице комбинација протеина и влакана или протеина и масти. Овај план здраве исхране је прилагођен свим потребама, па тако омогућава и уживање и омиљеној храни.

"Ако има рођенданску забаву једно вече и излазак у град друго, нормално је да ће да угоди себи обе те вечери, али то је то, ради се о балансирању на начин који то не чини болним или драстично различитим од вашег живота пре него што сте се одлучили на ову дијету", рекао је Пастернак.

Тренирање уз надзор

Џесика је три пута недељно тренирала по 45 минута са тренером Сиднијем Либесом.

"Ресетовање ума"

Џесикин губитак тежине био је много више од вежбања и правилне исхране, подразумевао је потпуну посвећеност себи и свом здрављу. Што значи да је радила и на јачању и чишћењу свога ума, тако што је бар сат времена дневно остављала телефон и друге видове комуникације, како би се ослободила стреса од претераног броја информација.

"Искључивање друштвених мрежа на најмање сат времена сваког дана помогло јој је да мирно спава", рекао је Пастернак за "Е Неwс".

Квалитетан сан

Добар, квалитетан сан био је кључ за Џесикин успех, спавала је најмање седам сати сваке ноћи.

"Толико људи потцењује важност сна, а он је изузетно важан када уводите промене и желите да се изборите са вишком килограма", рекао је Харли.

Када би завршила своје обавезе, извештавала би Харлија о томе.

"Сваке вечери пре него што оде у кревет она би ми послала мејл у којем би ми показала да је извршила свих пет задатака, на тај начин би одлазила у кревет са осећањем успеха. Постигла би свој циљ, добро би јела, избалансирала би своје обавезе", објаснио је лични тренер.

Поред свега, нагласио је да је њен став био од велике важности, била је мотивисана и решила је да поврати своје тело јер је излуђивао тај осећај да њено тело не припада њој. Упорност и доследност су још једном показали да је све могуће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas