Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРАНСФОРМАЦИЈА

Потпуна трансформација учеснице Звезде Гранда: Смршала 88 КГ, а сада иде на нову операцију (ФОТО)

Такмичарка Звезда Гранда, послушала је савете жирија и успела да смрша чак 80 килограма

1642171381_krstinja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Звезде Гранда
Oglas

Крстиња Тодоровић, потпуно је променила лични опис након што је успела да са 142 килограма, дође на 54 и потпуно промени лични опист.

Прочитајте још: Лепа Брена данас ужива у БОГАТСТВУ, а на почетку каријере је због немаштине морала сама да се служи разним триковима: Ево шта је све радила!

Млада певачица открила је како је успела да захваљујући друштвеним мрежама пронашладокторку која јој је потпуно променила живот, а након што је скинула огроман број килограма, Крстиња је открила да јој је Саша Поповић обећао да ће јој платити операцију уклањања вишка сала.

- Данас је тачно две године како сам се оперисала и имам 88 килограма мање. Презадовољна сам резултатом, а врло брзо ће исти бити потпун - каже Крстиња и признаје да јој нови начин живота и те како прија.

Операција затезања коже

- Да, врло брзо ћу се оперисати. Јако се радујем. Тачан датум још увек не могу да откријем, али могу да вам кажем да је у питању крај јануара. Јако сам узбуђена, не могу да кажем да ми је свеједно, негде и страх постоји, али воља је јача од свега и једва чекам да се то деси - каже она, преноси 24седам.

БОНУС ВИДЕО:


 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas