Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МРШАВЉЕЊЕ

ПРИПАЗИТЕ! Ово је воће које не смете јести ако желите да ИЗГУБИТЕ КИЛОГРАМЕ

Нису све воће добродошле у дијетама...

1681336035_2260_profimedia-0258289900_f.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Није вредно потпуно одустати од воћа чак ни на дијети. Тренери обично саветују да се ограничите на једну или две - на пример, пола грејпфрута и јабуку. Ствар је у томе што неко воће садржи доста шећера и стога је високо калорично. Стога их треба јести у веома умереним количинама или потпуно искључити из исхране.

Прочитајте још: Краљица Летиција популарни јесењи материјал понела и на мајици: Савршен спој уз класичне панталоне (ФОТО)

Са којим воћем треба да пазите ако покушавате да смршате:

  • Банане - Оне су одличан извор калијума и витамина Ц, али такође имају висок садржај шећера и калорија. Ако желите да једете банану, онда је боље изабрати најмању и не превише зрелу.
  • Грожђе - Веома је слатко и такође изазива надимање.
  • Суво воће - суво грожђе, урме, смокве итд., Садржи пуно шећера и калорија. Још више шећера у кандираном воћу.
  • Авокадо - Иако је здрав извор здравих масти, има и висок садржај калорија. Због тога је боље јести не више од пола дана.
  • Киви - Добар извор витамина Ц, али има и много шећера. Боље је изабрати мањи плод кивија како бисте смањили количину конзумираног шећера.
  • Ананас - садржи доста фруктозе, па се не препоручује конзумирање у великим количинама.

Прочитајте још: Требало би да научите да ЋУТИТЕ О ОВИХ 5 СТВАРИ - одмах ће вам кренути у животу

Наравно, треба имати на уму да сви плодови имају своје предности и недостатке, и даље имају више користи него штете. Важно је да једете уравнотежену исхрану и једете воће у разумним количинама и ујутру да бисте добили максималну корист за здравље и одржали жељену тежину.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas