Oglas
· · Komentari: 0
MRŠAVLJENJE

PRIPAZITE! Ovo je voće koje ne smete jesti ako želite da IZGUBITE KILOGRAME

Nisu sve voće dobrodošle u dijetama...

1681336035_2260_profimedia-0258289900_f.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nije vredno potpuno odustati od voća čak ni na dijeti. Treneri obično savetuju da se ograničite na jednu ili dve - na primer, pola grejpfruta i jabuku. Stvar je u tome što neko voće sadrži dosta šećera i stoga je visoko kalorično. Stoga ih treba jesti u veoma umerenim količinama ili potpuno isključiti iz ishrane.

Pročitajte još: Kraljica Leticija popularni jesenji materijal ponela i na majici: Savršen spoj uz klasične pantalone (FOTO)

Sa kojim voćem treba da pazite ako pokušavate da smršate:

  • Banane - One su odličan izvor kalijuma i vitamina C, ali takođe imaju visok sadržaj šećera i kalorija. Ako želite da jedete bananu, onda je bolje izabrati najmanju i ne previše zrelu.
  • Grožđe - Veoma je slatko i takođe izaziva nadimanje.
  • Suvo voće - suvo grožđe, urme, smokve itd., Sadrži puno šećera i kalorija. Još više šećera u kandiranom voću.
  • Avokado - Iako je zdrav izvor zdravih masti, ima i visok sadržaj kalorija. Zbog toga je bolje jesti ne više od pola dana.
  • Kivi - Dobar izvor vitamina C, ali ima i mnogo šećera. Bolje je izabrati manji plod kivija kako biste smanjili količinu konzumiranog šećera.
  • Ananas - sadrži dosta fruktoze, pa se ne preporučuje konzumiranje u velikim količinama.

Pročitajte još: Trebalo bi da naučite da ĆUTITE O OVIH 5 STVARI - odmah će vam krenuti u životu

Naravno, treba imati na umu da svi plodovi imaju svoje prednosti i nedostatke, i dalje imaju više koristi nego štete. Važno je da jedete uravnoteženu ishranu i jedete voće u razumnim količinama i ujutru da biste dobili maksimalnu korist za zdravlje i održali željenu težinu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas