Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шакира и у ПЕТОЈ ДЕЦЕНИЈИ изгледа фантастично: Њен лични тренер открива детаље њене исхране, вежбања и навика којима дугује витку линију

Шакира важи за једну од највећих латиноамеричких звезда

1679908835_profimedia-0694645175.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Шакира, једна од највећих латиноамеричких звезда свих времена, прославила је почетком фебруара 46. рођендан, иако на први поглед лако можете помислити да је и даље у двадесетим!

Ватрена Колумбијка и даље изгледа малтене идентично као када се представила светској сцени песмом Wхеневер, Wхеревер давне 2001. године, а то дугује редовном ХИИТ тренингу, 90-минутним сесијама и исхрани којој је одана годинама.

Како се храни Шакира?

Пред важне наступе, Шакира неко време не конзумира шећер и млечне производе, а тако је поступила пред перформанс на Супербоулу 2020. године.

Ана Кејзер, која годинама ради као Шакирин лични тренер, објаснила је својевремено за Е! Неwс да се певачица труди да њена исхрана буде разноврсна и избалансирана.

Генерално јој добро иде, али ће се и почастити – истакла је она. – Равнотежа је врло важна. Међутим, битно је имати и тренутке када вам је допуштено да "варате".

Шакирин јеловник

Како објашњава Ана Кејзер, ово је Шакирин типичан дневни јеловник:

Доручак: јаја или авокадо са маслиновим уљем, парадајзом и морском сољу или смути са бобицама, биљним протеинима, зеленишом или зеленим прахом.
Ручак: риба и свеже поврће или шарена салата
Поподневна ужина: супа, најчешће "заиста добра супа од артичоке", каже Кејзерова, или супа од празилука, патлиџана, шаргарепе и ђумбира, повремено уз краставац са лимуном и сољу
Вечера: риба и поврће

Према речима жене која годинама сарађује са Шакиром, певачица обично једе хладну рибу и поврће за ручак, а топлу храну за вечеру.С времена на време, када јој исхрана постане монотона, Шакира замени рибу свињским  котлетима.

Што се тиче посластица, Шакира бира најздравију опцију.

- Понекад једе црну чоколаду, попут чисте црне чоколаде са мало или без имало шећера – истиче Кејзерова.

Дан за опуштање

После напорних шест дана, Шакира обично узима недељу да се опусти и и обезбеди свом телу и уму оптимални одмор. Поред тога што се бави својим физичким здрављем, Ана Кејзер истиче да обични натера Шакиру и да искључи телефон док не заврши своју недељну рутину.

Она подразумева – лагани тренинг, уравнотежено ментално стање и максималну посвећеност њеним синовима Саши и Милану.

- Кејзер ми не дозвољава да укључим телефон док не завршим тренинг и не проведем још времена са својом децом – изјавила је и сама Шакира у једном обраћању својим фановима путем Инстаграма.

Она снима нове спотове, нове песме, још увек је стварно укључена у свој филантропски рад и отварање нових школа у Колумбији, толико ствари јој се дешава истовремено! Осим тога, она је мама, има децу и жели да проводи време с њима. Зато морамо да се фокусирамо. Преусмеримо се, преуредимо и да пронађемо начине да будемо присутни – објашњава Ана.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas