Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да овог лета увек будете у друштву броја 1?

Нисте још одлучили где ћете на одмор? Није важно где си, него са киме си – чувена изрека коју сте сигурно чули

1657614785_porodica-.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

 Бег од врелих летњих дана можете потражити на мору или планини, на оближњој реци или језеру, у парку или у природи. За коју год опцију се одлучите нећете погрешити, јер уживање је загарантовано ако се нађете у друштву броја 1. 

Авантуристи знају да истраживање нових дестинација, пливање, веслање, планинарење и шетња знају да буду напорни, па је неопходно да увек уз себе имате ужину која ће вам обезбедити довољно енергије током читавог дана. Уколико ипак припадате другој групи која воли да лежи на плажи и чита омиљену књигу, онда сигурно знате колико је сваки моменат употпуњен уз лагану закуску.

Фото: Унпласх

Намирница која је најбољи савезник за добро здравље и изглед у летњим данима пред нама је дефинитивно риба. Осим витамина Д, Б2, цинка, јода, гвожђа, фосфора и протеина које садржи, однос масти и беланчевина у месу рибе далеко је повољнији него у месу животиња. 

Слатководна врста рибе која не може живети у загађеном окружењу и спада у најквалитетније врсте је пастрмка. Многи је зову “некрунисана краљица риба”, јер њено често конзумирање у исхрани побољшава квалитет живота и стање организма. Остаје само питање како је најбоље припремити? 

Фото: Аргета

Не морате носити роштиљ са собом, нити бринути да ли ћете знати да спремите пастрмку на прави начин. Нови, пун укус Аргета паштете од пастрмке, у практичној амбалажи за коју увек има места у ранцу или торбици, омогући ће вам да свако своје путовање или авантуру проведете у друштву најбољих – јер Аргета је именована за бр. 1 рибљи намаз у Европи. Ваша чула ће уживати у препознатљивом укусу пажљиво бираних филета пастрмке који употпуњују лимунов сок, рузмарин и природни зачини, а БЕЗ формула (ФРЕЕ ФРОМ) гарантује да је свака Аргета паштета БЕЗ конзерванса, вештачких боја, појачивача укуса, палминог уља и глутена. Овај лако мазив рибљи намаз одлично се слаже са хрскавим хлебом, интегралним грисинама или штапићима од поврћа. 

Још увек нисте пробали? Изненадите своје најдраже закуском, сервирајте Аргета паштету од пастрмке на пикнику или паузи за одмор и будите сигурни да ћете и ви бити број 1 у друштву.  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas