Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕЦЕПТ

МИНИ ЧИЗКЕЈК са воћем: Направите омиљену посласицу за мање од пола сата (ВИДЕО)

Чизкејк један је од омиљених слаткиша многима

1629646198_youtube.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Ел Мундо Еатс
Oglas

Ова слатка посластица има много начина како се прави, а да ли сте чули за мини чизкејк са воћем? Веома лако и брзо се прави, а потребно вам је неколико састојака.

Прочитајте још: Дијета за запослене у канцеларији: Мени за 5 радних дана

Састојци

80 гр млевеног кекса
30 гр отопљеног путера или маргарина
1 кашичица шећера у праху
1 кашика млека

Фил

150 гр несланог сира (маскарпоне,Елла сир,А ла кајмак или нешто слично)
50 гр шећера
100 гр киселе павлаке
1 јаје
1 кашика сока од лимуна
нарендана корица од пола лимуна
1 кашичица ароме ваниле
1 кашика брашна

За украшавање џем,пекмез,шлаг и/или воће

Припрема

Промешајте најпре кекс,шећер у праху,млеко и отопљени маргарин односно путер па распоредите у папирне корипице које сте ставили у модле за мафине. Утапкајте кекс кшичицом и оставите са стране док припремате крему.

Умутите сир са шећером па додајте остале састојке. Умутите све миксером и распоредите по корпицама, преко кекса. Пеците у већ загрејаној рерни на 160 Ц око 15 минута. Оставите да се охладе па их вадите из корпица. Одгоре додајте џем,пекмез или шлаг и воће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas