Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рецепт за традиционалну БЕЛУ ТОРТУ: Лака за припрему, а због феноменаланог укуса је на трпезама већ деценијама

Опробајте се у прављењу ове посластице, требаће вам свега 30 минута

1657302500_black-forest-cake-276804_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Бела торта је на српским трпезама већ деценијама.. Она је веома чест избор приликом славља и весеља. Можете је направити и када желите да изненадите укућане неком посластицом. Требаће вам само 30 минута, а труд ће се свакако исплатити када је будете пробали.

Прочитајте још: Доказане предности ВЕГАНСКЕ исхране: Биљном исхраном спашавате себе, планету и животиње!

Потребни састојци:

корица за розен торту 1 паковање
млеко 1 л
пудинг од ваниле 3 кесице
маргарин 250 г
шећер 15 кашика
шећера у праху 200 г
шлага 500 г
киселе воде 3,5 дл
кисела павлака 1
бела чоколада 1

Начин припреме:

У литри млека скувајте 15 кашика шећера ,3 пудинга, и оставите да се добро охлади. Умутите маргарин и шећер у праху, у једној посуди, а у другој 300 г шлага са 2 дл хладне киселе воде.

У охлађен пудинг додајте умућен маргарин и добро измиксајте. Затим додајте мешајући варјачом шлаг, павлаку и на крају изрендану белу чоколаду.

Филујте корице и украсите са умућених 200 г шлага и 1,5 дл хладне киселе воде. Оставите да се добро охлади у фрижидеру. Пријатно, уживајте!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas