Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
лепо и креативно

Импресивни начини на које можете искористити ПОСУДЕ ЗА ЛЕД: Замрзните кафу или вино (ФОТО)

На интернету стално сазнајемо нове начине како да употребимо одређене елементе у кухињи или како да користимо одређене намирнице

1652296421_strawberries-g8f3d17983_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Сада се појавио трик који кружи друштвеним мрежама, а који објашњава импресивне начине на које све може посуда за лед да се користи и за које састојке! Не мора увек обична вода да иде у калупе за лед.

Прочитајте још: Намирнице које НИКАКО не би требало да СКЛАДИШТИТЕ ЗАЈЕДНО: Рок трајања им се може значајно смањити

Да ли је неко икада покушао да дода цвеће у неке коцкице леда? Ми сигурно нисмо. Али изгледа да је требало. Они могу учинити свако пиће много занимљивијим, чак и ако је то само обична вода. Откривамо вам још трикова које ћете сигурно употребити у вашој кухињи: 

Кафа

Ако вам је остало мало кафе у џезви, узмите калуп за лед и налијте остатке кафе у њега. А затим, када опет будете желели да конзумирате кафу, у млеко додајте ове коцкице ледене кафе. На крају ћете добити веома укусну и занимљиву верзију ајс кафе! 

Вино 

Такође можете да замрзнете остатке вина. Винске коцке могу бити савршен додатак вашој сангрији или можете експериментисати при разним наменама. На крају можете и охладити своје вино, истим вином - само у леденим коцкама. Такође, ове коцке можете користити у кувању. 

Замрзните воће

Ово је више декоративне природе, тако да можете импресионирати ваше пријатеље својом креативношћу! Идеално је за коктеле, а све што треба да урадите јесте да одаберете воће које вам најлепше изгледа или се најлепше слаже са вашим коктелом и заједно са водом наспете у калупе за лед и замрзнете. 

Залеђен путер са билњим зачинима

Ово је начин да сачувате ваше зачинско биље да дуже траје, али уједно и начин који може да вам олакша кување, где ћете по потреби узимати готову коцку путера са зачинима и стављати у ваше јело. Такође уместо путера можете сипати и маслиново уље у ову посуду. 

Залеђено цвеће са деокорацију

Зашто само да будемо практични, када можемо да будемо и декоративни. Сећате се да смо обећали да ћемо показати импресивне начине за лед, а један од начина је баш овај. Изаберите ситно цвеће и заледите га са водом, које може служити као декоративни лед за ваша пића и коктеле. 

Залеђени сок 

Можете заледити воћни сок, тако што ћете га налити у калупе и после искористити. Можете га искористити у соку поново, највише у коктелима, али ни чаша шампањца са мало ароме воћа није лош избор!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas