Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да одаберете НАЈБОЉЕ КУХИЊСКО ПОСУЂЕ? Четири ставке које мора да испуњава сваки САВРШЕНИ тигањ или шерпа

Било да сте искусан професионалац или експериментални домаћи кувар, висококвалитетни сет посуђа је незаобилазан део искуства. Већина тигања се користи скоро свакодневно, тако да је вредно инвестирати у врхунски сет који укључује све кључне делове и који ће издржати тест времена

1651246257_Digital-So-Chef-Frypan-06GL--3-.jpg
Фото: Тефал
Oglas

Са вама ћемо поделити најважније смернице којим треба да се руководите приликом избора шерпе или тигања:

1. Подлога отпорна на огреботине

Прво што треба да тражите када је тигањ или лонац у питању је отпорност на огреботине. Титанијумска облога отпорна на огреботине је најбоља врста облоге. Ојачана чврстим кристалима, дизајнирана је да поднесе екстремне услове кувања за дуготрајне перформансе.

Ако користите посуђе са титанијумом, приметићете да су ваше лонце и тигање отпорне на огреботине. Титанијум се додаје керамичком премазу како би се повећала његова чврстоћа и дао завршни слој отпоран на хабање. Ваше посуђе ће увек изгледати као ново јер се премаз неће лако изгребати. 

Фото: Тефал

2. Равномерно распоређивање топлоте

Због тога што је равномерна дистрибуција топлоте кључна за савршену текстуру, боју и укус, потребно је да потражите посуђе које испуњава управо овај критеријум. Погледајте да ли ваша шерпа или тигањ користи Тхермо-Фусион индукционе технологије. У питању је технологија која омогућава бољу дифузију, за брзо и равномерно кување.

Фото: Тефал

3. Безбедни материјали и облоге

Ваш тигањ или шерпа не би требало да садрже кадмијум, олово или ПФОА (перфлуорооктанска киселина), јер су изузетно штетни по здравље.

Некада је ПФОА преовладавао у производњи посуђа са непријањајућим слојем. Тачније, коришћен је за прављење глатке облоге нанешене на површину за кување нелепљивог посуђа, али данас је технологија узнапредовала и пронашла безбедне замене за проблематичне материјале. 

Тефалова јединствена нелепљива облога комбинована са безбедним и инертним материјалом одобреним за контакт са намирницама је одговор на захтеве људи да уживају у безбедној и здравој храни.

4. Оптимална температура кувања

Кување под идеалном температуром омогућава храни да постигне оптималан укус, текстуру и хранљиве вредности. Због тога треба да бирате тигање са иновативном Тхермал Сигнал технологијом

Тхермал Сигнал вам доноси најбољу боју, најбољу текстуру, као и најбоље укусе у вашој храни. А када тигањ достигне оптималну температуру кувања од 180 степени Целзијуса, Тхермал Сигнал у сваком Тефал тигању сада има интуативан дизајн са јачим контрастом боја за бржу идентификацију. Са овим ћете знати праву температуру за кување хране у недовољно загрејаној тигањи или прекуваној ако је тигањ прегрејана

Фото: Тефал

Ово посуђе има дугачку традицију и многи професионални кувари га заслужено сматрају најбољим, најздравијим и најпоузданијим посуђем.

Поред квалитетног посуђа, Тефал у асортиману има пегле, парне станице, апарате за вертикално пеглање, производе за припрему хране и кување (миксере, штапне миксере, блендере, соковнике, сецкалице, кућне пекаре, вагице, електрични експрес лонац, грилове, апарате за кување на пари, млинове за месо.Тефал мали кућни апарати представљају савршеног савезника у свакој кухињи, јер су поуздани, мултифункционални и дуготрајни.

Искористите феноменалну акцију током маја. Тефал заједно са својим партнерима купцима поклања попуст од 20% за куповину малих кућних апарата и Тефал посуђа.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas