Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
чишћење

Овако се правилно чисти БЕЛИ КОЖНИ НАМЕШТАЈ

Бели кожни намештај није лако одржавати, али уз правилне нечине чишћење може бити једноставно.

1624435740_interiors-5992545_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Производи од беле коже посебно су подложни мрљама и променама боје. Са белим кожним производима би требало да будете посебно пажљив како би се спречило жутило.

Колико често чистити бели кожни намештај?

Требало би да га редовно чистите како би остао без мрља и како бисте спречили пуцање. У зависности од тога колико се често користи, кожу редовно бришите сувом крпом од микровлакана.

Прочитајте још: Како да стаклено посуђе заблиста: Трик је у једној намирници

Уклањање уљаних мрља са беле коже

Ако мрље од уља или масти оштете кожу, обилно посипајте беби пудером или кукурузним скробом. Пустите да прах остане на мрљи најмање четири сата. Уље ће се увући у прах. Очеткајте или усисајте прах и понављајте онолико често колико је потребно док мрља не нестане.

Прочитајте још: УСИСАВАЊЕ ових порвшина обавезно једном недељно: Важно је, иако уме да буде напорно

Уклањање мрља од мастила са беле коже

Када се догоди мрља од мастила, влажно мастило обришите белим папирним убрусом. Памучну вату натопите у изопропил алкохол. Идите од спољне ивице према центру како бисте спречили ширење мастила. Полако бришите док не нестане цело мастило.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas