Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Сачувајте свежину поврћа помоћу једноставног трика

Трикови који ће вам помоћи да сачувате поврће

1638957630_kkk.jpg
Фото: Принтскрин / тик ток / алесхарудденклау
Oglas

Корисница Тик Тока је поделила видео у којем је показала како да "оживите" поврће које је почело да пропада.

Прочитајте још: Морате пажљиво да је користите: Ево у којим ситуацијама је пожељно избегавати СОДУ БИКАРБОНУ

Многи су јој се захвалили јер је направила "магију", а многи су признали да су разочарани што то нису знали раније, јер би им то спасило килограме бачених производа.

На клипу, Алиша одлази до свог фрижидера и узима главицу броколија. Она показује како је поврће увенуло, изгледа мање зелено него што би требало и веома је флексибилно. Да би то поправила, она га једноставно поставља на даску за резање и одсеца пропале лиске. Преостали броколи се затим стави у шољу воде и остави сат-два, а када је извади из шоље, поврће је добило боју и много је чвршћег изгледа.

 

@алесхарудденклау

Гоод ас неw! 😊🥦 #лифехацк #фyп

♬ Ултимате лифе хацкс - Келлy - Тхе Лифе Батх

Једна особа је прокоментарисала: - Озбиљно? Мислим озбиљно? Ово би требало да се прикаже у вечерашњим вестима. Други је написао: - ШТА? !!!! ??? Волео бих да могу да се извиним многим, многим броколима које сам бацио. -Ово је магија, а ти си чаробњак Хари" - гласио је трећи. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas