Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИСПРОБАЈТЕ

Страствена обожаватељка чишћења тврди: За бољи и дужи мирис опраног веша, потребно је да урадите ЈЕДНУ ствар (ВИДЕО)

Корисница ТикТока тврди да ће вам веш на овај начин још боље и дуже мирисати.

1618586820_pranje-vesa.jpg
Фото: Принтскрин / ТикТок / цлеанwитхбекxx
Oglas

У мору популарних трикова за дом на ТикТоку, последњих дана појавио се један који ће многе изненадити.

Наиме, фанатична обожаватељка чишћења на свом профилу је објаснила зашто би увек требало да додате прашак за прање веша директно у бубањ машине, а не у одељак предвиђен за то.

Прочитајте још: Представљамо вам једини ИСПРАВАН начин подгревања хране у микроталасној (ВИДЕО)

"Шокирана сам колико људи не зна за ово", констатовала је Британка у опису видеа. Показала је "исправну" методу, тврдећи како прашак из одељка зачепљује машину и може је с временом оштетити.

Уместо тога инсистира да стављате прашак директно у бубањ са одећом како би она дуже и боље мирисала.

@цлеанwитхбекxx

Схоцкед ат хоw манy пеопле дид нот кноw тхис🤯 #цлеанwитхбекxx #цлеанингхацк #wасхингмацхине #цлеанток #фyп #лифехацк

♬ оригинал соунд - ЦлеанwитхбекXx

Прочитајте још: Трикови уз помоћ којих вам никада неће ПОКИПЕТИ МЛЕКО: Пратите следећа упуства и избегните ову ноћну мору! (ВИДЕО)

Према другим изворима, ова метода је добро решење ако се прашак довољно не отапа у одељку. Али у том случају требали бисте да припазите да не натрпате бубањ са гардеробом јер би прашак за веш могао да се заглави у неким деловима и тако да се недовољно разгради.

  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas