Испробајте трик искусних домаћица
Oglas
Сви правимо палачинке, али ретко ко зна тајни састојак који их чини меким, ваздушастим и савршеним за сваку прилику. И није кисела вода!
Додајте јогурт у смесу и гледајте како се магија дешава. Резултат? Палачинке које су лагане као облак, савршено надуване и сочне.
Ова једноставна цака ће променити ваше јутарње доручке – пријатељи и породица неће веровати како су тако мекане. Идеално за класичне палачинке, америчке варијанте или слатке роладе.
Не морате ништа компликовано да купујете – тајна је већ у вашој кухињи, спремна да подигне обичну смесу на професионални ниво.
Пробајте већ данас и осетите разлику – никад више нећете правити обичне, тешке палачинке.
(Крстарица)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas