Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕРЕ ОПРЕЗА

Кад путујете важно је да НЕ СЕДИТЕ НА ОВИМ СЕДИШТИМА како бисте избегли КОРОНУ

Иако стручњаци упозоравају да још увек не идемо на путовања, осим ако то није неопходно, сада су објаснили и које место је најопасније у авиону

putnici-u-avionu.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Путовања још увек нису препорука лекара и стручњака, ипак многи од нас једва су дочекали отварање аеродрома. Уколико се ипак одлучимо за путовање авионом током тајања светске пандемије, лекари упозоравају и која места треба да избегавамо када се нађемо у овом превозном средству.

Прочитајте још: О Мили из Ариља прича Србија: Направила ХИТ ПРОИЗВОД због кога јој жене не излазе из куће!

Место до прозора је омиљено многим путницима, а сада и - најсигурније!

Прочитајте још: МАГАЗИН ЕКСКЛУЗИВНО ОТКРИВА: Српски хотелијери ДОБИЛИ ПЕЧАТ! Ево шта то значи!

Фото: Pixabay

Сви они који се нађу у авиону најнесигурнији су ако седе у пролазу. Тамо је највећа концентрација људи. Налазите се на пролазу, најфркфентнијем месту и са свих страна је неко поред вас. Ово потврђује и чињеница да чак 80 одсто путника барем једном током лета устане са свог места.

Прочитаје још: Бразилац је дошао у Србију са 19 година и остао, игра фолклор и ПОРУЧУЈЕ: Ово морате видети!

Иако то може бити најудобније мјесто, дефинитивно је место на којем ћете се најприје заразити, тврде стручњаци.

- Ако је гужва, највећа је вероватноћа да ћете на том месту доћи у додир са највећем бројем људи - рекао је Марк Гендреј, доктор болнице у Масачусетсу.

Са друге стране, најсигурније место је оно поред прозора.

Прочитајте још: Драгица је пронашла СЕДАМ најскривенијих углова СРБИЈЕ на којима се морате сликати (Фото)

Научници су пратили пет летова и открили да путници који су седили поред прозора нису или су ретко устајали током путовања.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas