Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АВИОНИ

Авио индустрија је рекла шта мисли о ОБАВЕЗНОЈ вакцинацији, ево ко ће ИНСИСТИРАТИ

Авио-компаније су на јавној расправи изнеле мишљење о обавезној вакцинацији против ковида као предуслово за путнике како би летели међународним летовима.

1607779492_airplane-seats.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Авио-компаније и аеродроми широм света су месецима забринути због ситуације са короном и мисле да би чекање на вакцину спречило људе да годинама путују. Предлог да на међународни лет не могу да уђу путници који се не вакцинишу највише би погодио земље Европе, којеимају мала домаћа тржишта.

Прочитајте још: Волело се двоје младих, а онда су скочили у Моравицу! Ево приче

Авиокомпаније и аеродроми су пред банкротом о чему детаљно можете читати ОВДЕ и на прошлонедељном скупу ове индустрије чуо се једногласан став:

"Авио индустрија не може да чека док вакцинација не постане доступна широм света. Током прелазног периода, тестови и вакцине заједно могу одиграти кључну улогу у опоравку индустрије."

"Квантас" тражи вакцину
Аустралија је наговестила да ће људи који стижу из иностранства морати да се вакцинишу или да се самоизолују у одређеномх хотелу. Извршни директор "Квантаса" Ален Џојс, рекао је да би се ова политика могла проширити и на друге земље. - За неке дестинације аже докази о вакцинацији рецимо против жуте грознице - објашњава Џојс..
Авио индустрија не може да чека вакцинацију...

Генерални директор Међународне асоцијације за ваздушни превоз (ИАТА) Алесандо де Жуњак сматра да обавезна вакцинација не би функционисала на глобалном нивоу.

Тестирање је, можда, боље решење...

Азијске авиокомпаније сматрају да је систематско тестирање пресудније за поновно отварање граница. О вакцинацији различите земље југоисточне Азије имају различите приступе. Азтручњаци сматрају да је обавезна вакцинација ијске земље су многољудне и општа вакцинација је тешко замислива због ограничене понуде.

Прочитајте још: МАНЕМИ БОРАТ: Казахстан је одлучио да извуче КОРИСТ од БОРАТА и ОДЛИЧНО им иде!

Генерални директор Међународног савета аеродрома, Луис Фелипе де Оливеира, је истакао да као што је карантин озбиљно зауставио авио индустрију, универзални захтев за вакцинацијом би могао да учини то исто. Он поздравља брзи развој и примену вакцина, али је сигуран да ће проћи значајан период пре него што оне буду широко доступне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas