Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АПЛИКАЦИЈЕ

Како пребацити податке са једног на други оперативни систем мобилног телефона? (ВИДЕО)

Све предности најновије Huawei P серије телефона падају у сенку због чињенице да ови телефони користе други оперативни систем, па се корисници устручавају пред страхом да неће сачувати податке са старог телефона

phone-2817757_960_720.png
Фото: Pixabay
Oglas

Компанија Huawei недавно је представила нову P40 серију мобилних телефона, које је DxOMark рангирање мобилних телефона, одмах поставила на врх лествице. Овај успех P40 серија, између осталог, може захвалитити и врхунским камерама које га сврставају у предводника у мобилној фотографији.

Ипак, оно што корисницима и даље ствара проблеме је чињеница да телефони P генерације не подржавају Google сервисе па је неке популарне апликације немогуће инсталирати. 

Прочитајте још: Одзвонило апликацији TikTok: YouTube спремио нову платформу - YouTube Shorts

Многе апликације се могу наћи и у Huawei AppGallery. Ради се о еквиваленту Play Store, иако је избор апликација нешто мањи.

Phonе Clone​ апликација

Phonе Clone је апликација развијена од стране Huawei компаније и представља једноставан је начин за пренос података. Тако 80% апликација са старог можете пребацити на нови уређај, независно од оперативног система који се разликују између уређаја.

Прочитајте још: Уз помоћ ТРИ апликације средите ваш профил на мрежама као професионалац

Phonе Clone је најсигурнија и најбржа метода. Захваљујући Phonе Clone апликацији, апликације се пребацују у неколико минута. Она омогућује да пребаците све своје поставке, а све у неколико једноставних корака.

– Отворите Phonе Clone апликацију и додирните “Ово је нови телефон”;

– Отворите апликацију Phonе Clone на старом телефону, може се наћи на другим платформама за дистрибуцију апликација и додирните “Ово је стари телефон”;

– Спојите два телефона помоћу старог телефона за скенирање QR кода приказаног на новом телефону;

– Одаберите које податке желите преместити са старог на нови (Huawei Phonе Clone омогућава корисницима да одаберу апликације и податке које желе пренети на нови телефон, уместо да слепо клонирају цео уређај);

– Сачекајте да се пренос заврши.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas